Un bătrân din Italia a sunat la 112, pentru că se simțea singur. Cum au reacționat operatorii

Apel de-a dreptul înduioșător la serviciile de urgență italiene, chiar în ziua de Crăciun. Un bătrân în vârstă de 94 de ani, din Bologna, a sunat la 112 și le-a spus operatorilor că se simte singur și ar vrea să sărbătorească împreună cu cineva. În scurt timp, el a fost vizitat de doi carabinieri.

Aceștia au luat masa împreună cu bătrânul singuratic și au vorbit cu rudele acestuia, care sunt departe și nu au putut să-l viziteze din cauza pandemiei.

„Nu îmi lipsește nimic. Aș avea nevoie doar de o persoană, cu care să împart prăjiturile de Crăciun. Dacă ar fi vreun militar disponibil pentru 10 minute, ca să mă viziteze, pentru că sunt singur.”

Acest apel i-a sensibilizat pe polițiștii din Bologna. Doi carabinieri au mers să îl viziteze pe bătrân, creându-i astfel un Crăciun, pe care nici măcar nu și l-a putut imagina.

„A fost un moment extraordinar, un moment pe care îl voi ține minte mult timp.”

Polițistul care l-a vizitat în ziua de Crăciun, a venit și a doua zi. Acesta i-a adus în dar o poză, făcută în ziua în care a fost invitat în ospeție.

Bătrânul spune că are doi copii, însă, din cauza restricțiilor impuse de pandemia din acest an, nu au reușit să se întâlnească de Crăciun.

sursa: www.tv8.md

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua marți o vizită oficială la Chișinău, la invitația Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu
Articolul anterior
O haită de lupi a făcut prăpăd la Florești
Articolul următor
Alte articole interesante