Un elev și-a ucis doi colegi și a rănit alți trei, chiar în ziua în care a împlinit 16 ani

Un adolescent de 16 ani a mers la liceul Saugus California, din apropiere de Los Angeles, cu arma în ghiozdan. Ajung la școală, el a deschis focul asupra elevilor, împușcând mai mulți elevi.

separator
Nathaniel Berhow, 16 ani, a fost identificat ca principalul suspect al atacului care a avut loc joi, la Liceul Saugus din Santa Clarita, California.

Autoritățile americane spun că biografia de pe contul de Instagram al atacatorului conținea un mesaj înfiorător. Autoritățile au estimat că atacul în care au fost uciși doi elevi și au fost răniți alți trei a durat doar 16 secunde, scrie The Sidney Morning Herald.

Suspectul pare să fi tras la întâmplare, neexistând nicio conexiune între el și cei pe care i-a împușcat. Imediat după atac, atacatorul s-a împușcat. Potrivit autorităților, acesta a scos un pistol din rucsac și a început să tragă în colegii săi. A împușcat cinci elevi, dintre care doi – o fată de 16 ani și un băiat de 14 ani – au murit. Celelalte victime sunt două fete, de 14 și 15 ani, și un băiat de 14 ani. După ce și-a împușcat colegii, elevul a încercat să se sinucidă. Acesta se află acum la spital în stare gravă.

Atacul a avut loc la ora locală 07.40, iar primele imagini filmate arată scene de teroare, cu adolescenți care se deplaseză încolonați în spatele trupelor speciale. Mai multe echipaje au intervenit la fața locului, iar unitatea de învățământ a fost evacuată.

sursa

alte Articole interesante