Un individ a făcut-o pe şmecherul şi s-a prefăcut că a fost lovit de o Tesla pentru despăgubiri

Un bărbat s-a prefăcut că este accidentat de o Tesla, pentru despăgubiri. I-a scăpat, însă, un detaliu esențial și a fost arestat.

Un bărbat din SUA a fost arestat după ce s-a prefăcut că este lovit de un autoturism Tesla, cu scopul de a obține compensații materiale. Bărbatul a omis, însă, un detaliu important: aceste autoturisme sunt dotate cu mai multe camere și filmează tot, scrie www.digi24.

Arthur Bates Jr. a sunat la 911 și a reclamat că a fost lovit de o Tesla, la o benzinărie din Slidell, Louisiana. Serviciile de urgență au ajuns la fața locului, iar bărbatul de 47 de ani le-a spus ofițerilor că șoferul a fugit, abandonându-l cu leziuni la spate, picior și gât.

Poliția a reușit să găsească autoturismul Tesla, iar șoferul le-a spus ofițerilor că Bates a sărit intenționat în spatele vehiculului, în timp ce el dădea cu spatele.

Ceea ce Bates nu știa este că Tesla are camere care înregistrează absolut tot ce se întâmplă în jurul mașinii, iar după ce au vizionat imaginile, ofițerii și-au dat seama imediat că mințise.

În videoclip, bărbatul poate fi văzut aruncându-se dramatic în spatele vehiculului, după care cade în timp ce țipă.

Într-un final, Bates a recunoscut că a inventat totul și a fost arestat.

**𝐀 𝐓𝐞𝐬𝐥𝐚 𝐎𝐮𝐭𝐬𝐦𝐚𝐫𝐭𝐬 𝐚 𝐌𝐚𝐧 𝐰𝐡𝐨 𝐂𝐥𝐚𝐢𝐦𝐞𝐝 𝐡𝐞 𝐰𝐚𝐬 𝐒𝐭𝐫𝐮𝐜𝐤 𝐛𝐲 𝐭𝐡𝐞 𝐕𝐞𝐡𝐢𝐜𝐥𝐞**On Friday, September 3rd, Slidell Police arrested a man, for falsifying a police report, after he claimed to have been hit by a Tesla in a busy gas station parking lot.Around 4:00pm, Slidell Police responded to the 1400 block of Fremaux Avenue after a man called 911 to report he was injured, after being struck by a Tesla. The man, identified as 47-year-old, Arthur Bates Jr., told officers the Tesla backed into him, causing him to fall to the pavement, and that the driver then fled the scene. Bates was complaining of back, leg and neck injuries, resulting in an ambulance and fire truck to be dispatched to the location.Slidell Police officers later found the Tesla and spoke to the driver of the vehicle. The driver stated that Bates intentionally jumped behind his vehicle and staged the accident. Unbeknownst to Bates, Tesla’s record all the footage of their cameras. When Slidell Police officers reviewed the Tesla’s video footage, it became apparent that Bates was lying and staged the entire event. Bates subsequently admitted to fabricating the entire event and was arrested for L.R.S. 14:126.1 (False Swearing with the Intent to Cause an Emergency Response).

Posted by Slidell Police Department on Monday, September 6, 2021

Povestea a fost relatată și pe Facebook de Departamentul de Poliție Slidell.

„Vineri, 3 septembrie, poliția Slidell a arestat un bărbat, pentru falsificarea unui raport al poliției, după ce acesta a susținut că a fost lovit de un autoturism Tesla, într-o parcare a unei benzinăriei. În jurul orei 16.00, Poliția Slidell a fost solicitată de un bărbat care a sunat la 911 pentru a anunța că a fost rănit, după ce a fost lovit de o mașină Tesla.

Bărbatul, identificat ca fiind Arthur Bates Jr., de 47 de ani, le-a spus ofițerilor că Tesla l-a izbit pe trotuar și că șoferul a fugit apoi de la fața locului. Bates a reclamat leziuni la spate, picioare și gât, iar din acest motiv la fața locului s-a deplasat o ambulanță și o mașină de pompieri.

Poliția a găsit ulterior și mașina Tesla și a vorbit cu șoferul vehiculului. Acesta a declarat că Bates a sărit intenționat în spatele vehiculului său și a simulat accidentul.

Bates nu știa că o Tesla are camere, iar când ofițerii au examinat filmările video a devenit evident că Bates mințea și a simulat întregul eveniment. Bates a recunoscut ulterior că a mințit și a fost arestat.”

Primul oraş din România care revine la lockdown
Articolul anterior
Talibanii au început vânătoarea de femei care își cresc singure copiii
Articolul următor