Un mire și-a dat de gol mireasa, în fața invitaților, că l-a înșelat. Le-a arătat pe un proiector imagini din dormitor

Imaginile din timpul unei nunți au devenit virale și preluate în presa din toată lumea. Mirele a dat-o de gol pe aleasa lui că l-a înșelat. Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unui proiector, în fața tuturor invitaților, care au rămas șocați pe bună dreptate.

Un mire și-a dat de gol mireasa, în fața invitaților, că l-a înșelat. Le-a arătat pe un proiector imagini din dormitor

Un bărbat a simțit nevoia să se răzbune într-un mod care a șocat pe foarte mulți. El i-a dezvăluit miresei lui că a aflat că-l însela, chiar cu cumnatul lui, în fața tuturor invitaților veniți la nunta lor. Nuntașii tinerilor căsătoriți au priviți șocați o scenă din dormitor, proiectată pe ecranul imens din sala de evenimente, în care mireasa apărea cu soțul surorii partenerului ei în anumite ipostaze.

În momentul când a văzut ce se întâmplă, mireasa a aruncat în mire cu buchetul de flori, iar bărbatul a împins-o și i-a strigat: „Chiar crezi că nu știam despre asta?”.

Întâmplarea s-a petrecut în 2019, în China, dar s-a viralizat de curând. Clipul a fost recent distribuit pe TikTok și a strâns milioane de vizualizări, plus mii de comentarii, conform New York Post.

„Mirele a redat un videoclip în care soția lui îl înșela cu soțul cumnatei ei însărcinate”, se arată în textul care însoțește imaginile.

Cei mai mulți dintre internauți au fost de partea bărbatului înșelat.

„Cea mai bună răzbunare în fața familiei și a prietenilor lor”, a scris cineva într-un comentariu pe TikTok.

Alte persoane au fost însă confuze și nu au înțeles de ce mirele a mers mai departe cu nunta, întrucât scenele devenite virale au avut loc la petrecerea de după ceremonie. La vremea respectivă, mirii erau împreună de doi ani. Publicația Asia One a relatat, la acel moment, că mireasa și-a motivat gestul prin nevoia de a se refugia în brațele cuiva, după ce ar fi fost victima abuzului domestic în relația cu iubitul ei. Lucrurile au evoluat însă într-un amantlâc, așa că mirele a simțit nevoia să o umilească public pe mireasa lui, ca să se răzbune.

sursa: www.redactia.ro

200 de apeluri pe zi. Tot mai mulți soldați ruși sună la Forțele Armate ale Ucrainei pentru a afla cum să se predea

După anunțul mobilizării în Federația Rusă, numărul apelurilor la Forțele Armate ale Ucrainei este în continuă creștere, transmite presa ucraineană. Soldații ruși care se predau vor primi trei mese pe zi, îngrijiri medicale și contact cu familiile lor.

Russian troops in Belarus 'direct threat' to Lithuania – minister - LRT

Vitaly Matviyenko, coordonatorul proiectului ,,Vreau să trăiesc”, a declarat într-un briefing că din 18 septembrie au primit peste 2.000 de apeluri de la ruși pe tema predării.

,,Din 18 septembrie, proiectul „Vreau să trăiesc” a procesat peste 2.000 de apeluri din partea membrilor armatei ruse, care nu vor să urmeze ordinele criminale ale lui Putin și să lupte împotriva Ucrainei. Au învățat cum să se predea. Desigur, odată cu mobilizarea din Federația Rusă, numărul de apeluri este doar în creștere”, a spus Matvienko.

După cum spune funcționarul, algoritmul de predare a fost deja elaborat în detaliu – există un canal de telegramă și numere de linie fierbinte ce pot fi contactate.

În timpul dialogului, partea ucraineană explică cum și în ce circumstanțe este posibil să se predea.

Se subliniază că Ucraina garantează tuturor prizonierilor de război respectarea Convențiilor de la Geneva: trei mese pe zi, îngrijiri medicale și posibilitatea de a contacta rudele.

„Putin va părăsi puterea peste câteva luni”. Declarațiile fostului premier al Rusiei, Mihail Casianov

Mihail Casianov, fost prim-ministru al Rusiei, consideră că Vladimir Putin ar putea renunța la funcția sa și va „evada” în câteva luni, informează Sky News.

„În trei sau patru luni cred că va avea loc o schimbare crucială”, a declarat Casianov pentru Sky News.

„Nu cred că există cineva în cercul lui Putin care să îl poată face să plece”, a adăugat fostul premier rus.

„Domnul Putin însuși ar trebui să ajungă la această înțelegere. Cred că trei factori care cresc simultan l-ar putea conduce pe domnul Putin la o astfel de decizie de a evada cumva”, a precizat Casianov.

Factorii anunțați de Casianov sunt:

1. Armata ucraineană este în creștere și are sprijinul SUA și al Marii Britanii

2.  Ordinul de mobilizare al domnului Putin determina creșterea tulburărilor sociale în interiorul Rusiei, astfel că președintele pierde sprijinul în rândul rușilor obișnuiți

3. Efectul sancțiunilor occidentale este în creștere.

Mihail Kasianov, destituit de către Putin în 2004, a trecut în opoziţie şi a devenit unui dintre cei mai feroci critici ai Kremlinului.

Mihail Kasianov spune că a plecat din Rusia din cauza opoziţiei sale faţă de invazia rusă a Ucrainei, dar a refuzat să spună AFP în ce ţară se află, invocând motive de securitate.

Boris Nemţov, un critic al lui Vladimir Putin şi căruia Mihai Kasianov îi era apropiat, a fost asasinat prin împuşcare în apropiere de Kremlin în 2015.

Partizanii au aruncat în aer mașina unei trădătoare din Melitopol. Aceasta „răspândește propaganda rusă printre copiii ucraineni”

În Melitopol, oraș din Ucraina ocupat de Rusia, o mașină aparțînând „șefei” departamentului de educație din cadrul administrației de ocupație a explodat joi dimineață, anunță un Centrul de Rezistență al Ucrainei din Ucraina.

Russian occupation regime in Melitopol prepares a ''vote from home'' option  for upcoming ''referendum'' to conceal low turnout – Ukrainian Resistance |  Ukrainska Pravda

Explozia a avut loc în apropierea colegiului industrial și economic, fiind distrusă mașina unei colaboratoare locale, Olena Sapurova, care este implicată în implementarea „programului educațional rusesc”, care de fapt răspândește propagandă rusă printre copiii ucraineni.

În urmă exploziei, ea nu a fost rănită, dar a primit motive pentru a-și regândi comportamentul, precizează site-ul.

sursa

FOTO! Cleopatra Stratan și Edward Sanda, momente tandre la bancomat! O răsfața cu săruturi dulci în timp ce așteptau banii
Articolul anterior
Dan Negru este cel mai bogat prezentator TV, dar și-a dat copiii la o școală obișnuită
Articolul următor