Un moldovean de 31 de ani, tată a doi copii, a fost ucis în Belgia. Soția cere ajutor pentru a-i putea aduce acasă trupul neînsuflețit

Un șofer de TIR din Republica Moldova a fost înjunghiat mortal într-o parcare din Belgia. Tânărul de 31 de ani s-a pomenit în mijlocul unei altercații și ar fi fost ucis de un român de 50 de ani din Suceava, informează protv.md.

separator

Sâmbătă seara, în jurul orei 22, medicii străini au constatat decesul moldoveanului. Bărbatul este originar din Călărași și lucra șofer de TIR în Europa de câțiva ani. Victima a lăsat în urmă doi copii mici.

Soția bărbatului, Veronica Gravriliță adună bani ca să își repatrieze soțul. Presupusul atacator ar fi fost reținut. „Am aflat ieri dimineata despre tragedie. Mi-a parut suspect ca cineva striga la poarta si plange in gura mare. M-am priceput ca ceva nu e in regula. Au ramas doi copii pe drumuri, fara suport, fara sustinere. Ni l-au ucis… Nu cunosc care a fost cauza. Stiu doar ca  a fost o altercatie intre mai multe persoane. Nu el a fost cel mai vinovat de acolo, dar nu cunosc cauza concreta. Jumatate de ora inca a mai putut vorbi in brate la un prieten de-a lui si a spus numai …”Familia mea…” Salvarea nu a mai putut decat sa constate decesul lui. Acum sta trupul lui sub sechestru in Belgia si nu pot sa-l aduc in tara. Am vorbit cu toti sa mi-l aduca. Astept sa se porneasca masina si sa mi-l aduca. Am prieteni care locuiesc in Belgia, care au mers la fata locului si au vazut totul”, povestește îndurerată tânăra soție.

Mai jos, sunt prezentate datele contului bancar pentru cei care doresc să ajute tânăra familie.

O fetiță de 7 ani care suferă de autism realizează picturi incredibile. O lucrare a fost cumpărată de Angelina Jolie
Articolul anterior
A început sezonul virozelor respiratorii. Ambulanțele din Capitală au intervenit la 2.400 de solicitări în doar o săptămână
Articolul următor
Alte articole interesante