Un moldovean şi-a ucis concubina în Rusia și a rămas să trăiască cu cadavrul într-un apartament. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pentru omor

Tragedie cumplită, în Rusia. Un moldovean a fost condamnat la pușcărie pentru omorul concubinei sale, mamei copilului lor comun de doar doi anișori. După comiterea crimei făptașul a rămas să locuiască în apartament cu cadavrul victimei, scrie echipa.md.

Cazul a avut loc în anul 2020. Conform informației oferite de polițiștii ruși, tânăra a apelat de repetate ori după ajutorul sectoristului. Pentru prima dată moldoveanul a fost amendat pentru violență în familie. După ce victima a sunat a doua dată după ajutorul poliției, a fost luată decizia ca bărbatul să fie deportat din Rusia. Însă, în circumstanțe nestabilite, individul a reușit să rămână în țară. Cu atât mai mult, acesta s-a întors în apartamentul victimei și a continuat să trăiască cu ea.

Când moldoveanul a fost adus repetat la sectorul de poliție, sectoristul nici măcar nu i-a stabilit identitatea. Individul a primit doar mustrare, iar după a fost eliberat. Această decizie a polițistului a devenit fatală pentru tânăra de 27 de ani. Suspectul s-a întors în apartamentul victimei, a bătută până aceasta a murit și a lăsat-o să zacă fără suflare la podea.

După trei zile de tăcere, rudele tinerei s-au îngrijorat că aceasta nu iese la contact și au plecat la ea acasă să vadă ce se întâmplă. Victima a fost găsită moartă. De asemenea, în locuință cu cadavrul se afla suspectul în stare avansată de ebrietate, dar și fiica de doi anișori cu simptome de răceală.

În consecințe, făptașul a fost condamnat la ani grei de închisoare. Tras la răspundere a fost și sectoristul, inacțiunea căruia a dus la finalul tragic. Acesta a fost condamnat la pușcărie pe un termen de doi ani cu suspendare.

Era naturală și frumoasă, iar acum nu se mai suportă! Incredibil cum arată un fost model care și-a mărit sânii de 16 ori

Operațiile estetice sunt foarte celebre în rândul femeilor, dar unele dintre ele exagerează și abuzează de ele. La fel a făcut și un fost model celebru, care și-a operat sânii de 16 ori. A ajuns să aibă un bust exagerat de mare și acum se consideră urâtă, motiv pentru care vrea să renunțe la intervenții, scrie redactia.ro.

Katie Price și-a mărit sânii de 16 ori

Katie Price este un nume celebru în Marea Britanie. Femeia a încercat de toate în viață: a fost model, a cochetat cu televiziunea, s-a lansat și în muzică și, cel mai dureros, și-a făcut numeroase operații estetice. În urmă cu câțiva ani era o fată normală, naturală, dar timpul a schimbat-o radical și a transformat-o într-o păpușă siliconată.

Era naturală și frumoasă, dar a simțit nevoia de mai mult și a început să se opereze. Dacă la 17 ani era deja un model apreciat, cu forme naturale, bucle proeminente și un zâmbet frumos, peste ani și ani a început să fie arătată cu degetul de toată lumea. Aceasta a ajuns să se opereze la nivelul feței de nenumărate ore, are buze mari și un nas mic, de păpușă, dar și un posterior mare, și el injectat.

Totuși, cel mai tare șochează cu sânii exagerat de mari, aflați deja la operația cu numărul 16. Are o mărime uriașă și deja nu îi mai poate ascunde. În plus, au devenit foarte incomozi și îi provoacă dureri de spate. Katie ia în calcul să scoată implanturile, dar nu este complet sigură că vrea să facă acest pas.

Vedeta nu se mai suportă și spune că, uneori, nu se mai poate privi în oglindă. I se pare că deja a exagerat și efectul nu este deloc unul plăcut. Din contră, se simte o femeie urâtă și vrea să pună punct circului în care spune că a intrat din prea multă curiozitate. Nu le încurajează pe tinerele din ziua de azi să apeleze la medicul estetician, ci le învață să iubească naturalețea.

Când eram în camera de machiaj, m-am uitat în oglindă și am spus: „Sunt atât de urâtă!” Acum mă gândesc „Nu mai mult pe față”, pentru că știi când ai aspectul de operație? Am asta acum. Nu e vorba că mă deranjează, pentru că mi-am făcut-o singură, dar uneori trebuie să te retragi puțin.”, a explicat vedeta.

Militarii moldoveni se vor antrena, alături de colegi din patru țări, în cadrul unui exercițiu

Militarii Armatei Naționale se vor antrena alături de colegii lor din România, Statele Unite ale Americii și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, la exerciţiul multinațional „JCET-2023” (Joint Combined Exchange Training), anunță Ministerul Apărării.

Exercițiul se va desfășura la centrele de instruire ale Armatei Naționale, în perioada 27 martie-7 aprilie curent și are ca scop antrenarea în comun şi efectuarea unui schimb de experienţă între militarii forţelor speciale moldoveneşti, române, americane, britanice, precum și creșterea nivelului de interoperabilitate între contingentele participante.

Conform scenariului, militarii din cele patru țări vor executa trageri de luptă avansate, paraşutări, exerciţii de antrenament în teren cu misiuni specifice.

„Joint Combined Exchange Training” se desfăşoară în conformitate cu planul de instruire al Armatei Naţionale pentru anul 2023.

Militarii din Batalionul cu Destinație Specială „Fulger” ai Armatei Naționale participă la „JCET” începând cu anul 2009.

NOTĂ: Informăm cetățenii că, în contextul desfășurării exercițiului „JCET 2023”, tehnica militară urmează să se deplaseze din unități la centrele de instruire ale Armatei Naționale pentru a participa la antrenamente. În acest sens, rugăm cetățenii să nu speculeze pe seama exercițiului și deplasării planificate a tehnicii militare.

Consultații stomatologice gratuite pentru copiii din Sângerei și Telenești. Echipele mobile de medici îi așteaptă începând de azi

În perioada 27-31 martie, echipele mobile de medici specialiști vor oferi consultații profilactice gratuite copiilor din raioanele Sângerei și Telenești, transmite moldpres.md.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, în perioada menționată vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice unor copii din raioanele Sângerei și Telenești. Astfel, pe 27-31 martie medicii vor activa în Prepelița, raionul Sângerei; pe 27 martie – în Pistruieni, raionul Telenești; pe 28-31 martie – în Târșiței, raionul Telenești.

Conform programului aprobat de CNAM, în perioada de 27-31 martie nu sunt prevăzute servicii de screening pulmonar.

Săptămâna trecută au efectuat examene profilactice gratuite 840 de persoane, dintre care 481 – screening pulmonar și 359 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Roboți pe post de educatori în grădinițe. Țara care vrea să lanseze ideea
Articolul anterior
O mașină a poliției și o ambulanță s-au ciocnit violent pe o stradă din Chișinău
Articolul următor