Un pui de cămilă s-a născut la Grădina Zoologică din Chişinău

După şapte ani, un pui de cămilă s-a născut la Grădina Zoologică din Chişinău. Animăluțul a venit pe lume la începutul lunii martie.

separator
Administratorul-şef al instituţiei, Olga Iuzvac, a declarat pentru IPN că ultima dată un pui de cămilă s-a născut în Republica Moldova acum şapte ani. Este vorba despre femela care l-a adus acum pe lume pe puiul de cămilă.

Puiul este hrănit cu lapte de capră, care este asemănător cu laptele de cămilă. Femela, care a dat naştere pentru prima dată, are slab dezvoltat simţul matern şi nu-şi hrăneşte puiul.

Acesta, care este un mascul, va rămâne la Grădina Zoologică din capitală şi după ce se va face mare. De la începutul anului, 17 animale s-au născut la Zoo din Chişinău. Este vorba de capre de Camerun, canguri, măgari, suricate, mufloni.

Grădina zoologică este deschisă în toate zilele, de la 08.00 până la 20.00. Costul biletelor este de 30 de lei pentru adulţi; 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi gratuit pentru copii până la 7 ani.

Mai mulți elevi talentați din țară vor realiza picturi în scop caritabil la cea de-a patra ediție a concursului „Vernisaj de primăvară”!
Articolul anterior
Cea mai bună mască naturală cu efect de lifting
Articolul următor
Alte articole interesante