Cea mai bună mască naturală cu efect de lifting

Pe fața ta și-au făcut apariția primele riduri? Le poți estompa cu ajutorul unei măști naturiste și ieftine. Vei observa schimbări chiar după primele întrebuințări.

separator

Cum obții masca de față cu ou

Pentru prepararea acestei măști ai nevoie doar de două ingrediente: un albuș și jumătate de linguriță de zeamă de lămâie.

Bate albușul cu o furculiță până devine spumos. Evident, nu trebuie să aibă consistența spumei folosite la prăjituri, care nu cade de pe furculiță. Adaugă zeama de lămâie și amestecă bine tot cu ajutorul furculiței, până când preparatul devine omogen.

Cum aplici masca facială

Înainte de a o aplica, spală-ți foarte bine fața. Întinde masca pe față cu vârfurile degetelor, realizând mișcări circulare. Las-o să acționeze 5-10 minute, apoi spală-te cu apă călduță și aplică o cremă sau un ulei hidratant. Tratamentul trebuie aplicat de 2-3 ori pe săptămână.

Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima aplicare: o piele netedă, catifelată, luminoasă. Efectul de lifting se va face resimțit după 2-3 aplicări. Masca de față cu ou este unul dintre cele mai rapide remedii împotriva ridurilor. Ridurile se vor estompa (în cazul celor fine) sau se vor diminua (în cazul celor adânci) după 3-4 săptămâni.

sursa

Un pui de cămilă s-a născut la Grădina Zoologică din Chişinău
Articolul anterior
Avocado şi lămâie, o combinaţie perfectă în cura de slăbire
Articolul următor
Alte articole interesante