Un tată cere despăgubiri de un miliard de dolari pentru că a rămas traumatizat după ce a asistat la nașterea copilului său

Un bărbat din Australia a dat în judecată un spital din Melbourne și cere despăgubiri de un miliard de dolari pentru că a rămas traumatizat după ce a asistat la nașterea copilului său, scrie stirileprotv.ro.

Anil Kopulla a dat în judecată Spitalul Regal de Femei din Melbourne, căruia i-a cerut daune de un miliard de dolari australieni reprezentând daune psihologice pentru că a rămas traumatizat după ce a asistat la cezariana soției sale, care a dat naștere copilului lor, scrie Insider.

Bărbatul susține că a fost încurajat de personalul spitalului să-și vadă soția făcând operație cezariană în 2018, iar după ce a văzut sângele și organele acesteia a dezvoltat o ”boală psihotică”.

Cezariana a fost un succes, dar bărbatul a spus că spitalul nu și-a îndeplinit datoria de îngrijire și față de el, lăsându-l să urmărească procedura.

O operație cezariană este o operație obișnuită în care un chirurg ajută la nașterea unui copil printr-o tăietură făcută în pântec. Procedura chirurgicală este adesea efectuată atunci când un alt curs este periculos sau dificil și prezintă un risc pentru mamă sau copil.

Peste 32% dintre copiii care se nasc în SUA sunt prin cezariană

Potrivit Centers for Disease Control and Prevention, 32,1% din toate nașterile de copii din SUA în 2021 au fost prin cezariană.

Koppula a depus procesul la câțiva ani după operație, spunând că „boala psihotică” pe care a căpătat-o a dus la „ruperea căsătoriei sale”. Bărbatul a ales să se reprezinte singur în instanță, unde judecătorul James Gorton a respins acțiunea și a considerat cererea un „abuz de proces”.

Procedura de judecată a inclus o examinare medicală a lui Koppula, completul concluzionând că presupusul efect psihologic asupra bărbatului a fost insuficient probat. Completul a constatat că „gradul de deficiență psihiatrică rezultat din vătămarea reclamantului pretins în cerere nu satisface nivelul de prag”, a raportat presa.

O bătrână a absolvit liceul la vârsta de 90 de ani, apoi a devenit profesoară pentru o zi

O bătrână din Italia, care a obţinut recent diploma de absolvire a liceului la vârsta de 90 de ani, a devenit profesor onorific pentru o zi, săptămâna trecută, în oraşul său natal din regiunea Umbria.

„Am încununat un alt vis al meu”, a declarat Imelda Starnini după ce a deschis anul şcolar într-o instituţie de învăţământ din Citta di Castello, informează agenția ANSA, citată de Agerpres și stirileprotv.ro.

Primarul localităţii a invitat-o să sune clopoţelul cu ocazia deschiderii anului şcolar.

Imelda Starnini a obţinut diploma de absolvire a liceului în luna iulie.

O femeie din Bălți, suspectată de comiterea unei infracțiuni, căutată de Poliție!

Poliția din Bălți cere ajutorul cetățenilor pentru identificarea femeii din imagini. Aceasta este suspectată de comiterea unei infracțiuni.


Persoanele care au recunoscut femeia din imagini sunt rugate să informeze poliţia la numerele de telefon: 069944600 sau 112.

Oamenii legii recomandă repetat cetăţenilor să-şi asigure eficient bunurile în vederea pentru a preveni situațiile triste.

Evreii care au tranzitat Moldova pentru a merge în Ucraina se întorc în țara lor. Măsuri speciale la Aeroport

Începând de astăzi, evreii hasidici care au marcat Anul Nou evreiesc în orașul ucrainean Uman, vor tranzita teritoriul Republicii Moldova pentru a-și continua deplasarea către țara de reședință. Instituțiile din domeniul securității naționale reiau aplicarea măsurilor speciale pentru gestionarea fluxului sporit de tranzit și oferirea unui grad optim de confort atât cetățenilor, cât și tuturor călătorilor, scrie realitatea.md.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, Aeroportul Internațional Chișinău s-a pregătit pentru a gestiona numărul crescut de aeronave și pasageri care tranzitează prin zonă. În apropierea aeroportului, a fost amenajat un platou de așteptare special destinat evreilor hasidici, unde se pot efectua verificări și pregătiri pentru continuarea călătoriei.

De asemenea, au fost instalate corturi destinate verificărilor. Fluxuri speciale de procesare a documentelor au fost create pentru a evita suprapunerea cu cursele aeriene regulate, iar turele de personal au fost suplimentate pentru a optimiza procesele.

Pasagerii sunt îndemnați să ajungă cu rezervă de timp la Aeroportul Internațional Chișinău. Accesul în aerogară va fi restricționat strict pentru personalul aeroportuar și pasagerii cu bilet pentru zboruri.

Pe drumurile naționale care duc către punctele de trecere a frontierei moldo-ucrainene, echipaje ale poliției vor asigura fluidizarea traficului, astfel încât să se evite crearea ambuteiajelor și disconfortul pentru toți participanții la trafic.

O bătrână a absolvit liceul la vârsta de 90 de ani, apoi a devenit profesoară pentru o zi
Articolul anterior