Valy Boghean și-a îmbrăcat “Boschetar”-ul

valyPrimăvara este anotimpul când femeile își schimbă garderoba, iar bărbații renunța cu greu la unele piese de vestimentație… Greu i s-au dat, în acest miez de primăvară, și noile haine din garderoba muzicală ale cantautorului Valy Boghean.

separator

Timp de doi ani de zile, interpretul nu se lăsa convins să ia o haină nouă ”Boschetar”-ului, care a înnebunit o țară întreagă.

”Nu aveam de gând să filmez un videoclip pentru această piesă. Am trăit acea stare când am dat naștere piesei și nu îmi doream să mai trec odată prin acest pustiu cu emoții puternice”, a recunoscut Valy Boghean.

ian onicaTotuși, la insistența prietenilor, interpretul i-a dat o haină video renumitului ”Boschetar” și încă una foarte la modă, cu trăiri și emoții de ultimă generație.

Regizorul videoclipului, prieten de-a lui Valy, i-a făcut acest videoclip cadou.

”Este o încercare pentru mine. Nu am mai făcut ceva asemănător, în acest stil și eram curios ce o să iasă. Iar Valy a avut încredere și iată rezultatul”, a recunoscut regizorul Ian Onică.

victoria pbrogeanVideoclipul piesei ”Boschetar” a fost filmat în luna noiembrie anul trecut, în Orhei. Este primul videoclip din cariera interpretului, în care Valy Boghean a și jucat rolul principal, alături de actrița Victoria Dobrogeanu.

Natalia Bodiu

Idei pentru un randevu cu soţul!
Articolul anterior
A slăbit 110 kilograme, dar vrea să se îngrașe la loc! Află de ce
Articolul următor
Alte articole interesante