Vedetele au împodobit deja Bradul de Crăciun. Al cui e mai frumos?

Pregătirile pentru sărbători sunt pe ultima sută de metri, iar vedetele de acasă, în special cuplurile care au copii, și-au înălțat deja brăduții de Crăciun, fiind știut că micuților le place enorm această activitate și sunt nerăbdători să aranjeze decorațiunile. Persoanele pubice de la noi au publicat imagini pe rețelele de socializare.

separator

Brazii sunt frumoși și diferiți, trezind spiritul sărbătorilor de iarnă! Trebuie menționat faptul că tot mai multe familii optează pentru brăduți artificiali sau nonconformiști, din dorința de a proteja natura.

Lorena Bogza și fiica ei, Daria, au pregătit din timp ghetuțele și l-au așteptat pe Moș Nicolae.

Nata Albot are deja fete mari, așa că anul acesta Eva, Sonia și Magda s-au ocupat în totalitate de frumusețea bradului de Crăciun.
Și Adriana Ochișanu a optat pentru un brăduț artificial. Artista împreună cu fiica ei, Mihaela, au împodobit bradul și așteaptă sărbătorile cu multe emoții.Așa arată brăduțul Cristinei Gheiceanu!

Irina Kovalsky și soțul ei au organizat o ședință foto de iarnă, împreună cu copiii. Moș Crăciun vine și în țările calde. Stilista Olia Stepanenco și soțul ei s-au costumat în prinț și prințesă și au pozat lângă Bradul de Crăciun, cei doi fiind stabiliți de peste un an în Bali, Indonezia.

Anul acesta, Crăciunul este unul special pentru Gloria Gorceag. Artista a devenit mamă, iar bucuria se împarte acum la trei. ,,5 luni de altă viață ❤️”, scrie Gloria, ținându-l în brațe pe fiul ei, Leo.

E sărbătoare și în casa creatoarei de modă Diana Voevuțki.

,,În loc de bună dimineața, e mai simplu să dai o îmbrățișare..♥️Mihai Şova”.

Așadar, îl așteptăm cu toții pe Moș Crăciun! Ați împodobit și voi brăduții?

Solstițiul de iarnă: când e cea mai scurtă zi din an
Articolul anterior
Nuntă de lux în Dubai! O moldoveancă și iubitul ei și-au unit destinele într-un decor de poveste
Articolul următor
Alte articole interesante