Vești noi despre starea de sănătate a lui Nicolae Botgros! Maestrul a fost externat din secția reanimare

Maestrul Nicolae Botgros se simte mult mai bine, după 3 săptămâni de internare. Rămâne în spital, dar a fost externat din secția de reanimare, iar în curând va ajunge acasă, lângă familia sa. Noutatea i-a bucurat pe admiratorii artistului.

separator

Ion Paladi a menționat pe o rețea de socializare că a avut astăzi o discuție cu Nicolae Botgros.

„În urma discuției de astăzi cu Maestrul Nicolae Botgros mă simt în al nouălea cer de bucurie, inima mi-i plină de speranță că Maestrul Botgros va fi în curînd acasă, lîngă familia sa frumoasă şi lîngă publicul iubit în scenă! Mulțumim din suflet tuturor cadrelor medicale care și-au adus aportul la însănătoșirea Maestrului Nicolae Botgros și Bunului Dumnezeu pentru că ne-a auzit rugăciunile noastre!

Mai are un pic pînă la recuperare deplină, pînă atunci, suntem cu gândul şi sufletul la Maestru, dorindu-i sănătate multă şi însănătoşire grabnică!”, a scris Ion Paladi.

De asemenea, un alt un mesaj plun de speranță a fost publicat în urmă cu puțin timp pe facebook:

,,Primele vești direct de la Maestrul Nicolae Botgros din spital!
În această dimineață am putut discuta cu dumnealui după 3 săptămâni de când a fost internat. Pe 18 octombrie a fost confirmat pozitiv și de atunci a urmat o perioadă plină de emoții pentru fiecare dintre cei ce l-am cunoscut. Emoțiile au fost uriașe!
După 12 zile de reanimare și terapie intensivă, medicii și-au făcut datoria și l-au stabilizat. Pentru care LE MULȚUMIM și noi toți și dumnealui!
Ieri, 9 noiembrie, Maestrul Nicolae Botgros a fost adus pe secție. Este bine, se simte eliberat de lunga suferință prin care a trecut.
BUCURIA cu care mi-a transmis vestea o am și eu și v-o transmit și dumneavoastră, tuturor!
OMUL, dirijorul, violonistul și imensitatea NICOLAE BOTGROS este din ce în ce mai bine! Urmează să fie supravegheat de medici și apoi externat acasă, unde-l așteaptă doamna Lidia cu vocea caldă, suavă și tremurată. Atât de tremurată cum am auzit-o la aflarea veștii că maestrul este la terapie intensivă, n-o mai auzisem niciodată.
Starea sa de sănătate fiind pe atunci precară, nu i-a fost permis transferul la o clinică din străinătate. Dar, încă o dată avem dovada că Republica Moldova are medici buni, are medici silitori și care, indiferent de situație, fac diferența dintre viață și moarte!
Multă sănătate a transmis telefonic și Maestrul Benone Sinulescu, omul alături de care a susținut nenumărate concerte și a realizat peste 40 de cântece din repertoriul său.
Noi toți îi dorim multă sănătate, bucuria revederii, fericirea renașterii și să vină iarăși printre noi, așa cum îl știm, voios și harnic!”, a scris Nicușor, pe pagina de facebook Nicolae Sulac- In memoriam.

Care sunt copiii vulnerabili în fața noului coronavirus. Ce au constatat medicii?
Articolul anterior
Fosta soție a lui Donald Trump, Ivana, îl acuză pe președinte că nu știe să piardă
Articolul următor
Alte articole interesante