Vezi care din vedete nu îmbătrânește! La 46 ani arată nu mai rău ca la 20

Halle Berry arată impecabil la cei 46 de ani împliniți recent (14august). Comparând pozele recente ale acesteea și cele de acum 12 ani, e greu să vezi vreo diferență. S-ar părea că aceasta știe cum să păcălească timpul. Dar să vedem cum de reușește frumoasă actriță să păstreze o asfel de siluetă.

separator


Impresionant, dar calea aleasă de Halle Berry spre asfel de rezultate nu trece prin cabinetul medicului plastician, ci prin sala de sport. Antrenorul personal al acesteia, Nat Bardonnet spune că actrița vine de 4 ori pe săptămână la sală. Antrenamentul durează câte o oră, timp în care ea pune accent pe exercițiile ce-i solicită o grupă cât mai mare de muşchi concomitent.

O atenție sporită o acordă și exercițiilor cu haltere, ce-i permit să-și mențină elasticitatea și forma sânilor și chiar mărindu-i vizual. Un alt aspect, nu mai puțin important, îl constituie alimentația, mai bine zis dieta, pe care o respectă actrița. Acum 23 de ani, Helly a primit diagnosticul – diabet.

 

De atunci, ea manancă de 5 ori pe zi, pentru a ține sub control nivelul de zahăr în organism. Bucatele preferate de aceasta sunt:  salatele, peștele și supele de legume. De asemenea, din alimentația sa nu lipsesc cocktail-urile proteice și batonașele cu nuci și cereale.

Sursa: http://www.woman.ru/

Casper Smart : “J.Lo mă înşală cu Enrique Iglesias!”
Articolul anterior
De ce mănânci când eşti stresată?
Articolul următor
Alte articole interesante