Ce a băut Rona Hartner, în fiecare dimineață, în timp ce se trata de cancer

La începutul lunii octombrie, Rona Hartner și iubitul ei francez s-au căsătorit în Franța, după ce în ultimele luni, artista a dus o luptă grea cu boala nemiloasă.

separator
Cancerul i-a schimbat viața total, iar recent, vedeta a dezvăluit cum a reușit să se trateze.

„Contează foarte mult să acceptăm diagnosticul, că poate fi tratat, că trebuie trecut prin eforturi. Trebuie să oferim, eu am oferit foarte mult pentru sufletele morţilor din purgatoriu, am oferit pentru pacea în lume, am oferit, nu am păstrat pentru mine şi lupta şi încercarea, nu am intrat frontal în coflictul cu boala“, a spus Rona Hartner pe contul de socializare, potrivit cancan.ro.

“Am mâncat lâmâi cu miere. Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta. Am mai luat spirulină şi mi-am refăcut fierul. Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi. Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare“, a mai povestit Rona Hartner.

Rona Hartner, în vârstă de 46 de ani, este o actriță de film, cantautoare, interpretă, compozitoare și textieră româncă, actualmente stabilită în Franța.

Hrean cu oțet – un remediu naturist împotriva răcelii, gripei și febrei
Articolul anterior
Familia ,,Zâmbărele” dedică ultimul spectacol din această toamnă Inei, tânăra care s-a stins în accidentul de la Căușeni
Articolul următor
Alte articole interesante