Ce tip de ceaiuri este indicat să bei, în funcție de grupa ta de sânge

Ceaiul este o băutură miraculoasă. Te poate liniști, încălzi și pănă la urmă te poate trata de unele afecțiuni. Probabil, ai auzit stereotipul ce spune că nu există problemă pe care ceaiul să nu o poată rezolva. Cu siguranță, o parte de adevăr există în spatele acestor cuvinte. Iată care este ceaiul ce ți se potrivește în funcție de grupa ta de sânge.

separator


Grupa sanguină O – persoanele cu această grupă sunt prin definiție „carnivore”. Acestora li se recomandă să evite consumul de lapte, leguminoase și gluten. Sortimentele de ceai recomandate pentru această grupă de sânge sunt cele pe bază de gălbenele, ceai verde, ghimbir, mușețel și ginseng.

Grupa sanguină A – de regulă, persoanele cu grupa de sânge A sunt extrem de emotive și analitice, dar și mult mai sensibile la stres. De asemenea, au niveluri mai crescute de cortizol, hormonul stresului, pe care corpul lor îl produce în cantități mai mari ca raspuns la situațiile de stres. Ceaiul de sunătoare, mentă, iasomie, coada șoricelului și cimbru sunt recomandate pentru grupa A.

Grupa sanguină B – persoanele cu grupa sanguină B, au un metabolism mai lent, sunt mai predispuse la boli autoimune, probleme de îngrășare, letargie, oboseală cronică și tulburări de somn. Aceste persoane ar trebui să consume ceai de crușin și soc, iar cafeaua de dimineață poate fi înlocuită destul de bine cu o combinație dintre ceaiul verde și salvie.

Grupa sanguină AB – persoanele cu grupa sanguină AB sunt foarte intuitive, cel mai puțin predispuse la stres, dar au un libidou scăzut. Acestea ar trebui să se concentreze pe sortimentele de ceai de busuioc, urzici, ovăz.

Sursa

5 lucruri pe care un ginecolog nu are voie să le facă în timp ce te examinează
Articolul anterior
O basarabeancă a câștigat titlul Miss Europe în cadrul concursului Miss Tourism Universe!
Articolul următor
Alte articole interesante