Află care este cea mai bună soluţie pentru răul de călătorie

Visez la o vacanță de vis, ți-ai pregătit bagajul de călătorie, dar te îngrozește faptul că ai rău de călătorie? Dacă da, nu ești singura persoană care trăiește asemenea momente. 9 din zece persoane pot suferi, într-o anumită măsură, din cauza mişcării, potrivit  International Herald Tribune. Chiar şi peştii pot avea rău de mare, atunci când sunt transportaţi cu barca pe o mare agitată!

separator
lsijf

Care este cauza?

Mişcarea în intensităţi neobişnuite, mirosurile neplăcute, abuzul de alcool, de produse alimentare, frica, stresul, sarcina, durerile severe sau unele medicamente pot activa moleculele biologice numite neuro-transmiţători (exemplu: histamina). Aceşti neoro- transmiţători stimulează centrul de vomă, provocând activarea nervului vag direct în contact cu inima, plămânii, esofagul şi tractul digestiv. Se declanşează  o scădere a frecvenţei cardiace şi a tensiunii arteriale. Această scădere bruscă a fluxului sanguin provoacă o creştere rapidă a adrenalinei care are acţiune multiplă asupra corpului: creşte tensiunea arterială, frecvenţa pulsului, declanşează transpiraţii abundente, migrena, ameţeala etc.

Care este remediul?

Nu te îngrijora, există soluția – Vagaline! Pentru a trăi pe deplin emoțiile unei vacanțe plăcute, fără rău de mare sau de înălțime!

Unele plante bine cunoscute ne oferă în aceste situaţii motive de utilizare. Ghimbirul, de exemplu, este folosit în prezent ca antiemetic, deosebit de eficient în prevenirea stărilor de vomă. Consumă infuzie sau, în cel mai bun caz, relaxează nervul vag cu ajutorul soluției inovaționale Vagaline pe baza terapiei florilor de Bach.

Desigur eficiența acestui preparat este dovedită în tratarea mai multor afecțiuni legate de sistemul neuro-psihic, cum ar fi:

•  vagalineEliminarea stresului prin echilibrarea sentimentelor de îngrijorare, teamă, nesiguranță, anxietate;

•  Eliberarea de suferințe psiho-emoționale provocate de experiențe traumatizante;

•  Recuperarea emoțională după despărțirea părinților, divorț, decesul unei persoane dragi, șoc, accident, abuz sexual;

•  Atacuri de panică, stări de frică, anxietate de anticipare, teamă de eșec, teamă de singurătate;

•  Timiditate, lipsa încrederii în sine și probleme de comunicare, autoînvinovățire;

•  Gelozie, suspiciune, neîncredere în oameni, posesivitate și tendință de a da vina pe ceilalți pentru greșeli personale;

•  Insomnie, oboseală, epuizare;

646x404

•  Depresie, disperare, dezamăgire, lipsa bucuriei de a trăi;

•  Diverse fobii, cum ar fi claustrofobie, agorafobie;

•  Fluctuații emoționale în perioada adolescenței, a sarcinii, a sindromului premenstrual, a menopauzei;

•  Intoleranță, tendința spre criticism;

•  Îmbunătățirea controlului, în caz de blocaj emoțional și imaturitate afectivă;

•  Eliminarea factorilor psihici care sunt răspunzători sau intrețin diverse probleme sexuale.

Spray-ul  oral VAGALINE® este o formulă completă care influenţează rapid sfera emoţională şi somatică în comun pentru a calma eficient senzaţiile de greţuri.

Acest remediu ajută la eliminarea sentimentelor negative, relaxându-te și amplificând starea de bine.

Dacă ai hotărât să pleci împreună cu toată familia în vacanță, atunci află că Vagaline este recomandat și copiilor de la 36 de luni.

Moduri de utilizare

rau-de-masina2În caz de greţuri:  5 pulverizări orale de la apariţia senzațiilor neplăcute, poți repeta dacă este necesar.

În caz de călătorii cu transportul: 5 pulverizări orale cu o jumătate de oră înainte de plecare, poți repeta și în timpul călătoriei dacă este necesar.

Câteva sugestii care îți pot fi utile:

Nu citi atunci când călătorești cu maşina. Aşează-te acolo unde mişcarea se simte cel mai puţin: de exemplu, în maşină, pe scaunul din faţă, iar în avion, deasupra aripii. Fixează-ți privirile asupra obiectelor îndepărtate, de pildă la orizont. Dacă nu vrei să faci acest lucru, atunci închide ochii.

Călătoreşte cu încredere împreună cu Vagaline!

ElodyImportator: SRL „Becor”;
Calea Orheiului 111/5, Chişinău;
Tel.: 022406209
Rețeaua de farmacii “ELODY”
Call-center: 022 46-18-18

Slăbeşte mâncând căpşuni!
Articolul anterior
Momente de panică pentru Smiley! I s-a făcut rău înainte de a urca pe scenă!
Articolul următor
Alte articole interesante