Află cum poţi beneficia de 5 antrenamente gratis la Unica Sport

Fii sănătoasă şi frumoasă cu Calciu D3 Nycomed și UNICA SPORT

Calciu D3 Nycomed, Unica Sport și rețeaua de farmacii Farmacia Familiei vă oferă o posibilitate minunată – 5 ANTRENAMENTE CADOU!

P La cumpărarea unui ambalaj de Calciu D3 Nycomed, în perioada 15.06.2014 – 15.09.2014 din orice farmacie a rețelei Farmacia Familiei (Chișinău), veți primi un certificat cu 5 ANTRENAMENTE GRATUITE în rețeaua UNICA SPORT.

Condițiile certificatului
• Un certificat poate fi folosit doar de către o persoană într-o singură filială UNICA SPORT și doar o singură dată.
• Dacă aveți mai multe certificate, vă recomandăm să le faceți cadou persoanelor apropiate.
• Atenție! Antrenamentele nu se cumulează.
• Oferta este valabilă numai la prezentarea certificatului și bonului de casă din orice farmacie a rețelei Farmacia Familiei, în care să fie indicată procurarea preparatului Calciu D3 Nycomed.

Certificatul este valabil până la 31.08.2014

Calciu este unul dintre cele mai importante minerale pentru organism.

Acesta formează baza corpului nostru: oase, dinți, păr și unghii. Prin urmare, aportul insuficient de calciu afectează în primul rând aspectul fizic al persoanei: starea pielii, părului, unghiilor, dinții, ținuta și digestia. Deficitul de calciu afectează majoritatea funcțiilor vitale ale omului.

caderea-parului

Pacienții, la care a fost  depistat deficitul de calciu, prezintă acuze la: căderea sau fragilitatea părului, deteriorarea unghiilor (exfoliere și rugozitate), probleme dentare (carii, parodontoza, înnegrirea smalțului etc.) Bolile dinților implică probleme digestive, afectează creșterea și dezvoltarea omului.

Calciu este un mediator universal implicat în metabolism, deoarece reglează mai multe procese intracelulare. Dar știm cu toții că, un metabolism bun – asigură sănătatea și frumusețea.

Deficiența de calciu duce la scăderea masei osoase și dereglează microstructura țesutului osos, prin urmare are loc deformarea coloanei vertebrale, micșorarea staturii și se pierde linia taliei.

646x404

Vitamina D, în asociere cu calciu, este extrem de importantă pentru menținerea sănătății și frumuseții. Vitamina D – reglează nivelul de calciu în sânge, prin accelerarea absorbției sale din alimente în intestin, activează re-absorbția acestuia în rinichi,  îmbunătățește procesul de formare și mineralizare a oaselor și are importanță fundamentală în formarea scheletului sănătos. Aportul insuficient de calciu și vitamina D duce la dezvoltarea unei boli grave – osteoporoza. Oasele devin poroase, fragile, sau deformate. Deficiența de vitamina D, de asemenea, poate duce la scăderea masei musculare, tulburări de coordonare neuromusculară și, prin urmare, crește riscul de căderi și fracturi.

Pentru a rămâne tânără, energică și cu un aspect frumos, este necesar de a asigura zilnic organismul cu o cantitate suficientă de calciu și vitamina D. Pentru aceasta este nevoie de o dietă echilibrată și consum de alimente care conțin calciu și vitamina D.

calcium-food

Din diferite motive, nu  întotdeauna  ne reușește. Care ar fi soluția?

În acest caz, medicii recomandă administrarea preparatelor cu conținut de calciu. Preparatul  „Calciu D3 Nycomed” conține 500 mg de calciu si 200 UI de vitamina D3 – doza de 2 tablete pe zi este suficientă, aceasta satisface pe deplin necesarul zilnic.

Studiile clinice asupra preparatului „Calciu D3 Nycomed”, au dovedit că acesta îmbunătățește starea părului și unghiilor. După o cură de tratament, 85% dintre pacienți au remarcat o scădere sau încetarea căderii părului și creșterea indicatorilor de grosime și densitate a părului. Toți pacienții au observat o îmbunătățire a calității unghiei, iar la 70% unghiile au devenit mai tari, mai netede și nu se exfoliază.

Fără titlu-2-Recovered-Recovered

„Calciu D3 Nycomed” este administrat pentru prevenirea și tratamentul deficitului de calciu și/sau vitamina D. Pacienților vârstnici, medicii recomandă de a administra „Calciu D3 Nycomed Forte”. Preparatul conține 500 mg de calciu și doza dublă de vitamina D3 (400 UI) și este indicat în terapia combinată și profilaxia osteoporozei. Osteoporoza este cel mai frecvent întâlnită la persoanele în vârstă. Totodată, medicii sunt alarmanți de faptul că, în ultimii ani, această patologie a întinerit semnificativ. Astfel, persoanele cu alimentație neregulată și/sau incorectă, dezechilibrată, trebuie se acorde atenție acestor date și să ia măsuri pentru a forma o alimentație echilibrată.

Acesta este un medicament. Citiţi cu atenţie prospectul. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Medicamentul se eliberează  fără prescripție medicală.

Producător: „Takeda Nycomed Pharma AS”, Norvegia. Reprezentanța Permanentă Takeda Osteuropa Holding GmbH în Republica Moldova: MD 2004 Chișinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, 171/1.
Tel:.. +373 (22) 85 30 30
Fax:. +373 (22) 85 30 31

Exerciții recomandate în timpul sarcinii!
Articolul anterior
Omletă picantă
Articolul următor
Alte articole interesante