Băutura miraculoasă care distruge cancerul. Iată cum se prepară

Această băutură poate avea un efect de 10.000 de ori mai puternic decât chimioterapia. În urma unui număr de 20 de teste de laborator efectuate din anul 1970 până în prezent a fost dovedit că lămâia distruge celulele cancerigene. De asemenea, previne răspândirea celulelor cancerigene și are un efect mult mai puternic decât chimioterapia sau medicamentele împotriva cancerului. 

separator
cancer_96195900

Lămâia are efecte  anti-cancerigene puternice asupra organismului, acestea fiind deja dovedite cu ajutorul numeroaselor cercetări științifice.  Iar dacă se adaugă bicarbonat de sodiu, efectul va fi mult mai mare, deoarece valoarea ph-ului din organism va fi echilibrată.

De asemenea, lămâia are un foarte puternic efect anti-microbian, putând trata cu succes o gamă largă de afecțiuni fungice și bacteriene. Lămâile sunt foarte eficiente în tratamentul viermilor și parazițiilor intestinali. Nu în ultmul rând trebuie precizat că acestea au un efect antidepresiv foarte puternic, reglează tensiunea arterială, luptă împotriva stresului și calmează sistemul nervos.

Chiar și mai interesant este faptul că acest tip de tratament cu bicarbonat de sodiu și lămâie distruge doar celulele canceroase. Adică, nu afectează celulele sănătoase.

Este foarte simplu să prepari această soluție:

Amestecă o jumătate de lingurință de bicarbonat de sodiu în 250 de ml de apă, împreună cu zeama de la o jumătate de lămâie. Se consumă înainte de micul dejun pe stomacul gol.

Sursa

alte Articole interesante