“Nu trece o zi fără să posteze un selfie, în care să i se vadă machiajul de seară, pe timp de zi. Sau ceasul. Sau maşina”

“Ai câteva bluze mai lungi decât rochiile „de bune”. Eşti la curent cu tot ce mişcă în oraş, în materie de mondenităţi. Ştii pe unde-şi fac veacul fotbaliştii, antreprenorii tinerei, buni şi plini de bani ai oraşului…, “scrie suntblonda.ro.

separator

Îi toci banii lui tati sau pe ai lui iubi fara nici cea mai mica urma de regret, si fara senzatia ca esti un parazit. Asta in cazul in care nu ai job. Ca daca ai, din salariu iti iei doar tigari si cafele, maxim o pereche de pantofi. Din aia cu talpa rosie, chiar daca sunt fake-uri.
Iar daca n-ai job, poate esti la facultate. In scarba, asa. La vreo facultate din asta privata. Sau la una foarte simpla, in nici un caz medicina sau cibernetica.

19553_22119_5 article-0-1C2B325500000578-458_634x699
Esti la curent cu muzica: stii toate „manelele romanesti” (adica piesele astea noi care rup radiourile, de la Matteo la Pepe, Velea, Corina etc.). Stii si toate seturile si mixurile din cluburi, iar din cand in cand, for fun, te duci cu gasca la lautari. Nu pentru muzica, ci pentru ca „e atmosfera misto, fata!”.

Nu trece o zi fara sa-ti faci si sa postezi un selfie, in care sa ti se vada machiajul de seara, pe timp de zi. Sau ceasul. Sau masina. Sau pantofii aia cu talpa rosie. Sau bijuteriile. Sau iei, pe rand, toate tinutele care iti plac, te lipesti de un perete si tragi poze. Nu uiti nici de check-in, in cele mai scumpe localuri. Alea in care umbla VIP-urile, ti-am zis deja.
Vineri si sambata ai treaba. In FIECARE saptamana! Incepi seara lejer, cu o iesire la un suc sau la cina. Sau iesi din casa direct la 23:00, 24:00. Daca iesi in oras inainte, te duci in hainele de club, ca n-are sens sa te mai schimbi.

Trebuie sa ai masa intotdeauna! Iar pe masa te asteapta deja sampania si vodka, desi poate tie ti-ar placea sa bei un Breezer. Apoi nota de plata la iubi. Pe fond, e viata ta. Unii ar putea spune ca esti superficiala, asta e tot.”
*Citeşte continuarea pe blogul: http://suntblonda.ro/

Leonardo DiCaprio, la 40 de ani, tot singur. De ce!
Articolul anterior
Băutura miraculoasă care distruge cancerul. Iată cum se prepară
Articolul următor
Alte articole interesante