Cele mai ciudate fobii de vedetă

Poate părea incredibil, dar anumite staruri suferă de unele dintre cele mai ciudate fobii:

separator

Lady Gaga

lady-gaga-2-600

Artista suferă de mysofobie sau frica de germeni, care este o teamă patologică de bacterii si mizerie. Pentru a se feri de microbii cu care ar putea intra în contact cu ea, vedetele cheltuie anual peste o sută de mii de dolari pe lenjerii de pat, pentru ca după evenimente să se poată odihni liniştit.

Sharon Stone

Vedeta nu se atinge de telecomandă. Dacă este lăsată singură în cameră, actriţa nu deschide, nu închide televizorul şi nu schimbă programele. Sharon trăieşte cu impresia că  acesta poate exploda din minut în minut.

Johnny Depp

Acesta suferă de ceea ce medicii numesc Coulrofobie, adică frica de clovni.

Coulrofobia lui îşi are originea în copilărie, când apariţia unui personaj cu faţă pictată şi nas roşu îl făcea să plângă ore în şir.

Miley Cyrus

Miley-Cyrus-Tongue

Deşi este una dintre cele mai rebele şi excentrice vedete din showbiz-ul internaţional, Miley Cyrus are o frică extremă şi iraţională de înălţime. Iar, liftul este cel mai mare duşman al său.

Justin Bieber

Are 19 ani, dar a rămas un copil. Celebrului cântăreţ îi este teamă de întuneric. Acesta recunoaşte că îi este încă teamă să doarmă cu lumina stinsă.

Anda Adam

anda_adam

Cântăreaţa are o fobie destul de ciudată.  “Am fobie de insecte şi de fâlfâitul aripilor la păsări. Nu ştiu de ce, pentru că nu mi s-a întâmplat nimic special, dar pur şi simplu am un sentiment de respingere. Ştiu că insectele sunt inofensive, dar atunci când le văd am un amestec de frică şi scarbă.”

Nicole Kidman

Este şi cazul actriţei Nicole Kidman, care are o aversiune atât de mare faţă de fluturi, încât la întâlnirea cu unul ea face o adevărată scenă de isterie.

Şerban (Animal X)

“Îmi este fică de miriapode. Chiar de curând am fost la pescuit şi am vazut una foarte mare. M-am cam speriat! ”

Rihanna

În timp ce Rihanna se declară îngrozită de peşti, Justin Timberlake suferă de ofidiofobie, adică ii este frică de şerpi, păienjeni şi rechini.

Madonna

madonna1

Deşi pare ciudat, una dintre cele mai puternice femei din lume are o fobie destul de bizară. Artista suferă de Brontofobie, adică sunetul tunetelor îi inspiră foarte multă frică.

Oprah Winfrey – Frica de guma de mestecat

Regină televiziunii are o frică exagerată de guma de mestecat, încă de la o vârstă fragedă, când bunica sa colecţiona guma şi o păstra în teancuri, pe un dulăpior. A fost atât de revoltată încât a ajuns să se teamă de gumă tot restul vieţii. Oprah este atât de scârbită de guma de mestecat încât a interzis-o la studioul său de televiziune.

 

Ţările europene dau carnea tocată la câini, iar noi o consumăm fără să ştim care sunt consecinţele
Articolul anterior
Mii de copii se pierd anual în China!
Articolul următor
Alte articole interesante