Săpun natural fără detergenţi sintetici!

Pielea are rolul de a ne apăra organismul împotriva schimbărilor climatice, infecţiilor şi substanţelor nocive la care suntem expuşi zilnic. Pentru a ne menţine pielea sănătoasa şi cât mai mult timp tânară, trebuie sa adoptăm o alimentaţie sănătoasă şi să folosim produse din ingrediente naturale destinate igienei corporale. Aproximativ 40% dintre substanțele care vin în contact cu pielea sunt absorbite de către aceasta.

separator
felul-in-care-faci-dus-spune-totul-despre-tine-cum-iti-dai-seama-ce-fel-de-om-esti-in-cativa-pasi-simpli_size2

Sapunul 100% natural Relaxa Aromatherapy, este produsul ideal cu care ne putem curăţa şi păstra pielea sanatoasă. Este realizat din uleiurile vegetale de migdale, caise, simbure de strugure, unt de shea, unt de cocos, proprii pielii şi organismului uman, acestea curăţă şi hidratează în profunzime pielea corpului hrănindul cu steroli vegetali şi acizi graşi polinesaturaţi. Uleiurile esenţiale parfumează natural, liniştesc iritaţiile, purifică şi oferă o senzaţie de prospeţime având proprietăţi aromaterapeutice asupra întregului organism.

Imagine sapun

Cei care suferă de afecţiuni ale pielii precum psoriasis sau eczeme, precum şi cei ce au o piele mai sensibilă sau sunt hipoalergici, adesea scapă de aceste probleme atunci când folosesc un săpun natural. Plus săpunul natural Relaxa Aromatherapy nu conţine detergenţi sintetici ca kerosene, sau gazolina, lauril sulfat, alkaliu sau coloranţi sintetici toate cu potenţial iritant asupra pielii şi care se regăsesc constant în săpunurile din comerţ.

Săpunurile Relaxa Aromatherapy:

citriceSăpun natural pentru pielea normală cu ulei de portocală, lămâie, grapefruit.

Oferă o acțiune delicată de curățare, îndepărtând impuritățile și sebumul, conferă o senzație de catifelare și hidratare.

Săpun exfoliant cu sâmburi de strugure ulei de rozmarin şi mentă – oferă o acțiune delicată de curățare în profunzime datorită sâmburilor de strugure şi uleiurilor de rozmarin şi mentă.

musetelSăpun facial pentru ten uscat cu ulei de muşeţel

Săpun facial pentru ten uscat cu ulei de mușețel recomandat pentru pielea sensibilă, inclusiv pentru cea delicată a copiilor şi a femeilor însărcinate oferă un răspuns optim nevoilor pielii, ajutând-o să-și redobândească echilibrul.

levanticaSăpun facial pentru toate tipurile de ten cu ulei de levănțică

Săpun facial pentru toate tipurile de ten cu ulei de levănțică poate fi utilizat cu succes de toate tipurile de ten, inclusiv de cele sensibile, iritate sau terne, fiind blând şi uşor.

ulei_mentaSăpun natural antibacterian cu ulei de mentă

Săpun natural antibacterian cu ulei de mentă produce o spumă bogată şi cremoasă pentru a curăţa impecabil, liniștește iritațiile, purifică și calmează.

scortisoaraSăpun natural pentru pielea sensibilă cu ulei de scorţişoară

Fin şi mătăsos, ferm şi profund, combinația de ingrediente din acest săpun grăbește regenerarea şi întărește rezistența pielii, echilibrează producția de sebum.

ArboreSăpun natural pentru ten acneic cu ulei de arbore de ceai

Săpun natural cu ulei de arbore de ceai oferă numeroase beneficii tenului acneic sau gras, curăță porii în profunzime, purifică și calmează.

hesperodesSăpun natural pentru pielea sensibilă cu ulei de Hesperides

Săpun natural pentru pielea sensibilă cu ulei de Hesperides este formulat astfel încât să producă o spumă bogată şi cremoasă, pentru a curăță impecabil, a hidrata şi a catifela pielea.

brad_pinSăpun natural pentru pielea grasă cu ulei de brad şi pin

Săpun natural pentru pielea grasă cu ulei de brad şi pin curăță porii în profunzime, purifică și calmează. Se foloseșteca un demachiant ușor, excelent pentru curățarea în profunzime a tenului, fiind în același timp un tratament delicat al tenului acneic, gras și mixt. Este potrivit și pentru tenul bărbaților, care este de obicei mai gras.

Bd. Ștefan cel Mare 71/1
tel: 27 06 41

www.relaxa.md

Sentinţă dată în Italia: vaccinul ROR cauzează autism
Articolul anterior
Ouă în avocado – gustos şi sănătos!
Articolul următor
Alte articole interesante