Sfaturile unui medic pentru a arăta la 60 de ani la fel de bine ca la 30!

 Potrivit medicului estetician, orice femeie poate să amâne efectele îmbătrânirii dacă începe de la vârstă tânără să-şi îngrijească pielea şi corpul.

separator

get-rid-of-wrinkles.jpg

O femeie de 30 de ani, poate să îşi menţină pielea tânără încă treizeci de ani, susține medicul estetician Gerald Imber.

Potrivit doctorului, cel mai bine este să combați semnele îmbătrânirii prin metode neinvazive încă de la 30, 40 și 50 de ani, decât să ajungi la 60 și să ai nevoie de o procedură de lifting facial. Dacă începi să combați semnele îmbătrânirii din timp, nu vei avea nevoie de metode invazive și costisitoare.

Printre măsurile de prevenire a îmbătrânirii sunt câteva reguli pe care trebuie să le respecți toată viața şi anume să reunți la fumat, să îţi menții o greutate corporală sănătoasă, să eviţi expunerile prelungite la soare, să faci sport cu regularitate şi să consumi ceai verde, fructe şi legume bogate în substanţe antioxidante.

Collage4

”Când o femeie ajunge la 50 de ani, se vede imediat dacă a respectat regulile de prevenire a îmbătrânirii pentru că nu are riduri. Sunt două feluri de piele matură: cea lăsată și cea cu riduri. Dacă pielea lăsată poate fi rezolvată prin metode neinvazive, ridurile rămân pentru totdeauna, nu ai ce să le faci. Unele femei recurg la metode de rejuvenare neinvazive, precum injecțiile cu botox și injectarea propriei grăsimi pentru a umple ridurile sau liniile fine”, a adăugat dr. Gerald Imber.

Sfaturi anti-îmbătrânire în funcție de vârstă

,,În copilărie și adolescență e foarte importantă protecția solară și alimentația. De asemenea, nu trebuie să slăbești prea tare pentru că vei pierde grăsimea și din zona feței, ceea ce poate duce la lăsarea pielii, dar nici să te îngraşi.
La 20 de ani, exfolierea e cheia unui ten perfect și cremele cu vitamina C. Ar trebui să alergi, să faci sport și să folosești o spumă hidratantă pentru curățarea machiajului.
La 30 de ani e indicat să începi să folosești cremă pentru zona ochilor și să ai mare grijă ca dieta să fie una sănătoasă și echilibrată. De asemenea, nu e bine să faci abuz de alcool.
La 40 de ani e cam greu să mai scapi de injecțiile cu botox pentru că ridurile de expresie se adâncesc și ar trebui umplute.
La 50 și 60 de ani, elasticitatea pielii scade mult așa că ai nevoie de îngrijire profesională, însă dacă nu ai fumat, ai făcut sport și te-ai ferit de soare nu vei avea riduri nici la această vârstă!’’, spune medicul.

sursa

O companie farmaceutică produce supozitoare vaginale cu canabis!
Articolul anterior
Medicamente care duc la îngrăşare
Articolul următor
Alte articole interesante