Primul ajutor în caz de durere în gât la copii și adulți!

Ce bine ar fi să trecem peste sezonul rece fără dureri de gât, voci răgușite și alte semne de răceală! Însă, oricât ne-am strădui să le evităm, semnele de răceală și viroze creează disconfort și își pot face apariția, din diverse motive, în orice moment al anului.

separator

Durerea de gât se numără printre cele mai frecvente afecțiuni atât la copii, cât și la adulți

În cele mai multe dintre cazuri, durerea de gât este cauzată de infecții virale, răceală comună, gripă, mai rar streptococ și alți agenți bacterieni. Perioada de tranziție dintre iarnă și primăvară aduce cu sine, pe lângă fluctuațiile de temperatură, o serie de virusuri care atacă mucoasa căilor respiratorii. Odată pătrunse în organism, acestea provoacă inflamații, în special în amigdale sau mucoasa gâtului.

Poluarea, stresul, expunerea la alergeni, mucegai, fum de țigară și substanțe chimice, aerul uscat, suprasolicitarea coardelor vocale, privarea organismului de soare, alimentația deficitară în vitamine și microelemente, somnul insuficient sunt doar câțiva dintre factorii care predispun către gât roșu, inflamat și iritat.

Durerea de gât face dificilă înghițirea și tinde să fie destul de dureroasă și iritantă

Probabil că te-ai confruntat și tu deseori cu dureri de gât și ai simțit pe propria piele senzația de greutate și blocaj la nivelul căilor respiratorii de care îți dorești să scapi cât mai rapid! Chiar dacă dispare adesea într-o săptămână, durerea de gât poate fi foarte incomodă, deseori fiind însoțită de tuse ușoară uscată.

Dacă te-ai îmbolnăvit, încearcă să eviți alimentele picante sau acide, lichidele prea fierbinți și fumurile chimice care ar putea agrava inflamația.

Cum să grăbești procesul de vindecare sau să ușurezi durerea

O durere în gât cauzată de o infecție virală durează de obicei de la cinci până la șapte zile și, de cele mai multe ori, nu necesită administrarea de antibiotice.

Oricare ar fi cauza, prima preocupare în caz de inflamare a gâtului este să reduci cât mai rapid durerea și iritația!

Cu o combinație unică de ingrediente și uleiuri esențiale naturale, extract de propolis și vitamina C, remediile din gama Proposept® au grijă de sănătatea familiei tale, datorită proprietăților antiinflamatoare, antiseptice și imunostimulatoare!

Proposept® Med, comprimate de supt

Proposept® Med calmeaza durerea și iritațiile din gât, protejează mucoasa orofaringiană și coardele vocale, împrospătează respirația.

Extractul din rădăcină de nalbă, tal de lichen islandez și propolis, vitamina C, uleiul esențial de mentă și de eucalipt reduc înflamația la nivelul gâtului, cresc rezistența organismului și îmbunătățesc regenerarea mucoasei respiratorii. Recomandat adulților și copiilor peste 6 ani.

Proposept®, comprimate de supt

Eliberează căile respiratorii, grăbește vindecarea gâtului inflamat, elimină halena.

Combinația unică de uleiuri esențiale, extracte naturale, vitamina C și albastru de metilen conferă acțiune antiseptică naturală și antioxidantă.

Proposept® conține acid ascorbic, tinctură de propolis, ulei esential de mentă, eucalipt, pin, busuioc, albastru de metilen. Gust plăcut. Recomandat adulților și copiilor peste 6 ani.

Proposept®, spray oral

Proposept® spray oral conține extract natural de nalbă și tinctură de propolis. Calmează inflamațiile și iritațiile de la nivelul gâtului asociate cu senzația de durere, arsură și sensibilitate la înghițire.

Protejează și hidratează mucoasa orofaringiană. Reduce utilizarea de decongestionante, analgezice și antiinflamatoare de sinteză. Îndepărtează mirosul greu din cavitatea bucală.

Recomandat adulților și copiilor peste 12 ani.Producător: Fiterman Pharma

Găsiți produsele în toate farmaciile din țară, inclusiv online.

Acest amestec miraculos te scapă de răceală, tratează artrita şi creşte imunitatea! Vezi cum se prepară
Articolul anterior
Familia băiețelului cu nanism, devenit victimă a bullying-ului, a refuzat 470.000 de dolari
Articolul următor
Alte articole interesante