O mămică de 24 ani a murit la o lună după ce a început să ia pastile de slăbit

Femeia a cumpărat pastilele de slăbit de pe internet și le-a luat fără avizul unui medic. Lucero Priscila Garza Campos, o mămică de 24 ani a intrat în comă la o lună de când a început să ia pastile de slăbit pentru a scăpa de kilogramele în plus de după naștere.

separator

Lucero-Priscila-Garza-Campos

Lucero a început să aibă dureri de cap după ce a început administrarea pastilelor. La scurt timp a intrat în comă profundă și a fost transportată la un spital din Nuevo Leon, Mexic. Medicii au observat că Lucero avea creierul inflamat și că avea insuficiență respiratorie. Tânăra mămică a fost conectată la aparate pentru a o ajuta să respire.

 

Familia a decis, la scurt timp să o deconecteze de la aparatele care o mai țineau în viață pentru că medicii le-au spus că femeia nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Lucero și-a cumpărat pastiele de slăbit de pe internet unde a văzut o reclamă ce susținea că aceastea au ingrediente naturale.


Procurorii au deschis o anchetă privind moartea tragică a femeii. Pastilele de slăbit luate de Lucero sunt interzise în Mexic din 2014 din cauza efectelor adverse (leșin, dureri de cap, greață, nervozitate etc). Lucero Priscila Garza Campos a lăsat în urmă o fetiță de 14 luni.

19437502_10203425224268201_8829875389542278155_n

5 Fuste care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei
Articolul anterior
Operăm HEMOROIZII rapid și bine! Chirurgia de 1 zi la Medpark
Articolul următor
Alte articole interesante