Viața merge mai departe: povestea lui Cristian!

Luna trecut

separator
ă am scris despre Anișoara, fetița care trăiește împreună cu mama sa la Centrul Maternal „În braţele mamei”, iar acesta a devenit pentru ele o a doua casă. Din păcate însă în situaţii asemănătoare se află alte 8 cupluri mamă-copil, care au nevoie de susţinere.

Ceea ce îți voi povesti luna aceasta s-ar putea să-ţi folosească pe viitor, deoarece povestea acestui copil te face să înțelegi că realitatea nu este chiar atât de roză pentru unii.

Este povestea lui Cristian, care la doar cele 7 săptămâni, are deja o istorie cât un film de lung metraj. Nu este nevoie de prea multe cuvinte, doar privind în ochii săi înțelegi totul.

“Este o istorie despre viața mea, iar viitorul ei s-ar putea să depindă şi de tine.

M-am născut într-o zi specială – de Crăciun, de aceea, probabil am fost numit Cristian. Îmi amintesc și acum că atunci când am deschis ochişorii pentru prima dată, am văzut cel mai dulce zâmbet de pe lume și cei mai triști și frumoși ochi– ai mamei.

Era tristă, deoarece rămasă fără loc de muncă şi locuinţă, credea că nu va putea rămâne alături de mine.

Însă norocul a fost de partea noastră, deoarece împreună am ajuns la Centrul Maternal „În braţele mamei”. Aici mami îmi zâmbeşte mai des, mă sărută cu gingașie, iar ochii nu mai sunt atât de triști- asta mă face să cresc mai repede și mai fericit.

DSC00019 DSC00020 DSC00050

Deși tatăl meu nu a  apărut în viaţa noastră, iar bunicii nu doresc să mă vadă, nu suntem singuri- eu o am pe mama şi ea mă are pe mine.

Acum mami e optimistă, știe că atunci când voi fi mare o să merg la grădiniţă, iar ea o să-şi găsească un serviciu, pentru a putea rămâne mereu împreună.

Iar eu, deşi încă sunt mic de tot, ştiu foarte bine, sunt unicul sprijin al ei. Asta mă face să fiu mai cuminte şi ascultător și chiar dacă nu mereu îmi reușește acest lucru, îi zâmbesc dulce mămicii şi îi spun  în limba mea specială- totul o să fie bine.

Şi cu siguranţă aşa va fi”, această poveste o spun ochii lui Cristian.

Dacă ai posibilitatea şi dorinţa de a susţine acest proiect, te invităm să faci o donaţie prin intermediul terminalelor de plată QIWI şi MMPS. Centrul Maternal „În braţele mamei”, care se află în Chişinău, pe strada  Criuleni, nr.22, tel. 022 46 32 28.

Text: Iulia Arnaut

Mai multe informații citești pe: http://inbratelemamei.wordpress.com/

Telefon: (022) 92-28-29; 46-32-28
Adresa: Mun. Chisinau, str. Criuleni 22, Cartierul Poşta Veche
Cont bancar:
c/f: 40246014
Cont curent: 225100000186757
Cont special: 225110000186757
BC VictoriaBank S.A. filiala nr. 3

Fostul soț al Kseniei Novikova cere de la ea un milion de ruble rusești!
Articolul anterior
Sufletul folcorului românesc omagiat astăzi!
Articolul următor
Alte articole interesante