Câte kilograme vei adăuga în funcție de zodie!

Faptul că acum nu ai probleme cu kilogramele în plus nu înseamnă că nu te vei îngrășa niciodată. Vezi ce spun astrele despre cât vei adăuga, în funcţie de zodie.

separator

 Berbec

Berbecii sunt persoane energice, dar şi pofticioase. Cu alte cuvinte, depinde mult de stilul de viaţă. Dacă faci parte din categoria berbecilor care fac mult sport, care merg tot timpul la petreceri, care sunt agitaţi şi care mănâncă doar când le este foame, nu te vei îngrăşa deloc, ba chiar s-ar putea să slăbeşti în următorii 5 ani. Dacă eşti genul pofticioasă şi care mănâncă mult seara, rişti să câştigi vreo 5 kilograme în următorii ani.

Taur

Taurii nu se pot abţine de la dulciuri şi ştiu asta foarte bine. Dar cum nu au răbdare să termine nicio dietă, mai rău îşi fac şi au metabolisme complet dereglate. Cel mai probabil, o să te îndopi cu prăjituri, spunâncu-ţi că de mâine te apuci de slăbit, apoi vei renunţa până săptămâna viitoare, că oricum se apropie Crăciunul şi nu are rost. Te vei îngrăşa cel puţin 7 kilograme dacă nu te potoleşti cu dietele neterminate.

Gemeni

Nativii din gemeni sunt destul de vanitoşi şi dacă mai scapă la paste şi pizza, se autosesizează imediat. pentru că eşti schimbătoare de fel, greutatea ta va fluctua destul de mult, dar niciodată mai mult de 3 kilograme. Încearcă să mănânci mai sănătos şi renunţă la făină şi peste 5 ani vei cântări la fel.

Rac

Racii sunt întotdeauna stresaţi de cum arată şi de cum sunt percepuţi de restul lumii, astfel că dietele extreme sunt la ordinea zilei. Dacă nu ţi-ai mai pune sănătatea în pericol cu tot felul de posturi negre şi diete lichide, ai avea o şansă să nu te mai îngraşi aiurea. Cum zona cu probleme sunt întotdeauna şoldurile, poate că trebuie doar să practici un sport. Ceva romantic pe gustul tău, cum ar fi mersul pe bicicletă.

Leu

Leii sunt veşnic obsedaţi de imaginea lor, aşa că orice kilogram în plus este depistat de urgenţă şi anihilat la sală. Leii nu se încurcă când vine vorba de braţele tonifiate sau abdomenul perfect, aşa că sportul este principala activitate de menţinere a greutăţii. În următorii 5 ani ai toate şansele să-ţi păstrezi greutatea, asta dacă nu rămâi însărcinată.

Fecioară

Fecioarele au perioade bune şi perioade …grase. Dacă ai stat câţiva ani şi ai adunat şunculiţe pe coapse şi burtă şi acum te-ai hotărât brusc, că nu le mai suporţi, te vei apuca de înot, sau alt sport de precizie. Îţi place ordinea, aşa că dieta nu e niciodată o problemă. În următorii cinci ani vei slăbi minim două kilograme.

Balanţă

Balanţele sunt foarte interesate de imaginea lor în ochii altora şi de cum sunt percepuţi, în combinaţie cu ce este la modă sau apreciat de persoanele importante din viaţa lor. Cu alte cuvinte, dacă iubitul îţi sugerează că te-ai îngrăşat, vei slăbi cu 5 kilograme mai mult decât trebuie, iar dacă prietena cea mai bună zice că eşti cam slabă, vei adăuga rapid nişte prăjituri în dietă şi 3 kilograme pe cântar.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte riguroşi când vine vorba de diete şi chiar dacă nu ţin un regim anume, mănâncă numai ce le place şi când le palce lor. Nu ai şanse mari să descoperi o bucătărie nouă şi să renunţi la obiceiurile tale culinare dintr-o dată, astfel că greutatea ta nu va avea de suferit aproape deloc în următorii ani.

Săgetător

Săgetătorii sunt prea energici ca să se îngraşe. Sporturile sunt a doua voastră natură şi nivelul de enegie este mereu mare, ca şi arderile. Dacă nu eşti tocmai sportivă de fel, sigur ai cel puţin trei diete care te scapă de sarmalele depuse de sărbători şi de pizza şi pastele din vacanţa din Italia. Greutatea ta se va menţine în cote normale şi nu te vei îngrăşa în următorii ani deloc.

Capricorn

Capricornii sunt cea mai riguroasă zodie când vine vorba de kilograme (mai degrabă grame) în plus. Niciun capricorn care se respectă nu se îngraşă vreodată necontrolat şi atunci o face treptat şi calculat. În următorii cinci ani, riscul este să devii prea obsedată de şunculiţa invizibilă de pe burtă şi să slăbeşti prea mult, dar oricum, forma ta fizică de invidiat nu te va lăsa la greu.

Vărsător

Vărsătorii sunt cea mai haotică zodie când vine vorba de îngrăşat. Dacă eşti fericită, găteşti mult, mănânci prăjituri şi te bucuri de băuturi pline de caramel şi topping alături de prietenele tale. Dacă eşti supărată, ori nu mai mănânci nimic o lună întreagă şi ajungi la spital cu anemie, ori te îngraşi 10 kilograme pentru că tratezi depresiile cu prăjituri şi îngheţată. pronosticul zice că ai şanse să te îngraşi cel puţin 10 kilograme în următorii ani. Ai mai multă grijă de tine.

Peşti

Nativii din peşti sunt de două feluri, când vine vorba de grăsime în exces. Fie mănâncă emoţional şi se îngraşă mereu la stres sau la fericire maximă (când moare o rudă sau când te cere iubitul în căsătorie, tu îţi iei o ciocolată), fie se abţin mereu şi ţin diete drastice, apoi scapă „în păcat” şi se „bucură” din plin de efectul yo-yo.

sursa

Există o legătură importantă dintre tiroidă și fertilitate
Articolul anterior
Viața stilistului Cătălin Botezatu nici pe departe nu e roz
Articolul următor
Alte articole interesante