Un nou reportaj cu ”Miss Unica – 2018”! Află cum reușește să se mențină în formă

În acest articol, revenim cu noi detalii! Ludmila Sasova a reușit să ajungă la silueta mult dorită, prin mult efort și schimbarea stilului de viață. Câștigătoarea concursului ”Miss Unica – 2018” a dezvăluit cum a reușit să piardă excesul supraponderal ( 72 de kg)  și ce anume a motivat-o să facă acest pas. La aproape 40 de ani, s-a decis să slăbească după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar anul trecut, Ludmila a renunțat definitiv la mâncarea nesănătoasă, acesta fiind principalul secret al dietei sale. Mai multe detalii vezi în materialul video de mai jos!

separator

#stilunic cu Gabi Marcu:”Era mult mai bine dacă ieșeam desculț din casă?”

Știe să se îmbrace bine, nu investește mulți bani în haine scumpe – dar optează pentru încălțăminte comodă. Sunt doar câteva din secretele vestimentare aflate de Nicoleta Adam de la colegul său, prezentatorul Gabi Marcu.


În cele 24 minute de emisiune vă promitem mult zâmbet, un nou stil pentru Nicoleta și vei vedea ce provocare a acceptat să îndeplinească Gabi la ediția aceasta #stilunic!

#Podcast cu scriitorul Vladimir Beșleagă: ”Sistemul sovietic a omorât talent…”

Vladimir Beșleagă, născut în regiunea transnistreană Adolf și botezat Vladimir, într-o perioadă zbuciumată, a trecut în cei 90 de ani prin mai multe cumpene, dar a reușit să sfideze moartea. Fost deputat în primul legislativ ales în mod democratic, consideră Republica Moldova ”un stat falit” chiar de la nașterea sa. Despre Mircea Druc, Mircea Snegur, Dumitru Matcovschi, Ion și Doina Aldea-Teodorovici, Grigore Vieru etc. aflați date inedite de la invitatul nostru. Mulțumim pentru asigurarea coloanei sonore compozitorului și interpretului Sergiu Țurcan, pentru gazdă, Teatrului Național Alexei Mateevici și pentru vinul de excepție, selectat cu grijă, Maestro Wine.

Vă invităm la un dialog cu eseistul, jurnalistul, prozatorul, scriitorul Vladimir Beșleagă, care consideră că dincolo de credință este națiunea, dincolo de moarte este viață, dincolo de o carte este o altă carte și trăirile altui scriitor.

#stilunic Felicia Dunaf:”Să alerg 5 kilometri e complicat, dar la shopping 5 km e cardio preferat”

Recunoaște că deja s-a învățat să aprecieze banul și să nu mai cheltuie pe zeci de piese vestimentare. A început să–și procure doar strictul necesar și haine de calitate. Deși are doar 26 de ani, fiind de mulți ani pe scenă, s-a învățat să aprecieze timpul să nu nu îl irosească pe lucruri inutile. Felicia Dunaf este invitata lui Nicoleta Adam în emisiunea de astăzi #stil unic!

O tânără din Moldova este noua participantă a proiectului ,,Dom-2”. Video!
Articolul anterior
Un sirop pentru tuse a fost interzis pe piață din cauza efectului nociv asupra inimii
Articolul următor