Un nou reportaj cu ”Miss Unica – 2018”! Află cum reușește să se mențină în formă

În acest articol, revenim cu noi detalii! Ludmila Sasova a reușit să ajungă la silueta mult dorită, prin mult efort și schimbarea stilului de viață. Câștigătoarea concursului ”Miss Unica – 2018” a dezvăluit cum a reușit să piardă excesul supraponderal ( 72 de kg)  și ce anume a motivat-o să facă acest pas. La aproape 40 de ani, s-a decis să slăbească după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar anul trecut, Ludmila a renunțat definitiv la mâncarea nesănătoasă, acesta fiind principalul secret al dietei sale. Mai multe detalii vezi în materialul video de mai jos!

separator

#stilunic – Mircea Marco și Lucian Dumitrescu:”Misiunea de matahală a început deja”!

Această ediție #stilunic îi are protagoniști pe doi prezentatori și prieteni buni: Mircea Marco și Lucian Dumitrescu. Ne-au recunoscut că au avut parte de o experiență apare, că na, să îmbraci o femeie nu este cea mai simplă activitate. O ediție cu mult umor, provocări interesante și desigur schimbări de look!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

#stilunic–Tania Turtureanu și Milla Danilceac:”Crezi că este ușor să șcrii o piesă în 30 de minute”!

Datorită lor ne-am ales cu imnul emisiunii #stilunic, deoarece invitatele acestei ediții, Tania Turtureanu și Milla Danilceac, l-au compus în timp ce aveau loc filmările. Și da, nu le-am lăsat libere cu una cu două, le-am mai provocat să o transforme pe Nicoleta Adam. Ce ne-a ieșit la final vedeți în noul episod #stilunic!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

VOX POPULI: Este presa liberă în exprimare în Republica Moldova?

Cât de liberă este presa în R. Moldova? Ce așteptări au oamenii de la mijloacele de informare în masă și ce informații primesc, de fapt? Am decis să aflăm azi la noua ediție de VOX POPULI.

O tânără din Moldova este noua participantă a proiectului ,,Dom-2”. Video!
Articolul anterior
Un sirop pentru tuse a fost interzis pe piață din cauza efectului nociv asupra inimii
Articolul următor