Friptură de porc cu mămăliguță și smântână, zeamă de pui în care plutesc mai mulți tăieței decât supă, plăcinte, borș roșu și costiță de porc. Așa arăta meniul zilnic al fetelor până au ajuns în proiectul SSS. Ce poți face cu aceste femei care toată viața au mâncat ce-au vrut fără a număra caloriile din bucate. Cel mai grav este că nici după 3 săptămâni de proiect, participantele nu au realizat că orice bucățică de ciocolată se taxează. Iar nutriționista Galina Tomaș nu va mai tolera nicio abatere.
Ana Barduc își începe dejunul cu o cafea și prăjurile preferate: eclere sau zefir. La cină e și mai grav, delicatesa familiei fiind pârjoalele prăjite cu pireu de cartofi.
Lilia Melenciuc nu mănâncă toată ziua, în schimb seara în farfuria ei încape și o fripturică de porc, și o porție de mămăligă cu smântână. După, se așează comod pe canapea și urmărește serialul preferat.
Fără pâinea albă cu unt și mezeluri nu își poate începe ziua. Iar dacă reușește să bea și o cafea cu lapte, și-a împlinit poftele. Tatiana Vasilache a încercat să renunțe la acestea bunătăți, doar că nu i-a prea reușit.
Daniela Dulap este cea mai responsabilă din cele 5 participante. Nu mănâncă seara, iar dimineața optează pentru terciuri. Slăbiciunea care a îngrășat-o sunt dulciurile și pâinea albă.
Dacă ai o favorită care crezi că merită să rămână mai departe în proiect, susţine-o cu votul tău pe pagina de concurs unica.md.
Adresa: str. V. Alecsandri 141 (colt str. Alexandru Hajdeu), Chişinău
Tel: +373 22 260883
Mob.: + 373 79 600049
E-mail: info@stylestudio.md
Web: www.stylestudio.md
Adresa: str. București 98 (Lazo), Chişinău
Tel: +373 22 840404