Preselecție cu surprize în cadrul celei de-a XII-a ediții Slăbește Sănătos! Află cine sunt cele 6 protagoniste noi

De mai bine de 5 ani, oferim șansa mai multor femei să-și învețe lecția corectă de slăbire și să-și schimbe radical modul de viață. Iată-ne ajunși și la preselecția celei de-a XII-a ediții a proiectului Slăbește Sănătos. Din sutele de femei care au participat la voting, doar 14 au fost invitate să lupte pentru șansa de a ajunge în proiect. Dintre ele doar 4 au reușit să-i convingă pe membrii juriului că merită să slăbească și să-și schimbe radical modul de viață în cadrul proiectului Slăbește Sănătos. Urmărește cum a decurs preselecția acestei ediții pline de surprize și cine sunt protagonistele care au intrat în proiect automat, fără jurizare.

separator

Aducem mulțumiri partenerilor Ediției a XII-a a proiectului Slăbește Sănătos: Laboratorul Medical ”Invitro Diagnostics”, ”IUVAS”, Apa potabilă ”OM” și Unica Sport.

A slăbit 18 kilograme. Cum a reuşit această performanţă şi cu ce s-a ales după

-15 kg sunt rezultatele celei care a ajuns pe piedestal în proiectul Slăbește Sănătos. Însă ne putem lăuda cu rezultate frumoase la toate participantele proiectului.
Iar noi am ajuns la final de proiect. Cu rezultate de toată mândria participantelor, a ambasadorilor și desigur a nutriționistei Galina Tomaș.

#sfatuldeslăbit: nutriționiștii îți spun de ce nu e bine să combini cafeaua cu lactatele

Suntem pe ultima sută de metri până când vom afla cine este cea care va fi desemnată Miss Slăbește Sănătos Online. Sunt deja 4 luni de când 6 femei muncesc zilnic pentru ași vedea visul cu ochii – un corp frumos sculptat, sănătate de invidiat și un mod sănătos de viață. 4 luni care a făcut din 6 femeie din toată țara să devină un exemplu că totul este posibil atunci când este dorință. Dar, rezultatele vin doar atunci când este susținere, când sunt oamenii sunt gata să-ți ofere un sfat și ajutor la orice oră, iar această susținere au fost ambasadorii centrului de Nutriție Galina Tomaș. Ce combinații alimentare sunt excluse în un proces de slăbire, ce înseamnă o motivație corectă și ce să faci pentru a uita de kilogramele nedorite afli chiar de la participantele proiectului și ambasadorii lor!

#sfatuldeslabit: cele 4 Analize de care ai nevoie ca sa slăbești sănătos

Te-ai întrebat de ce oare orice medic (inclusiv nutriţionistul) îţi cere chiar de la prima consultaţie să faci o listă lungă de analize? Și la sigur dacă vine vorba de medicul de familie sau la un specialist în domeniu, este de înţeles, are nevoie de informaţii „din interior” pentru un diagnostic… Dar medicul nutriţionist de ce ar avea nevoie de ele pentruați face regimul alimentar?

Ei bine, pentru nutriţionist, analizele reprezintă „cărămizile” care construiesc fundaţia şi pereții de rezistență al unui regim alimentar personalizat. Iar în acest video am decis să îţi prezint cele 4 analize extrem de necesare şi motivele pentru care fiecare dintre ele este atât de importantă.

Alfa Diagnostica – https://alfalab.md/ro/

Partenerii noștri
Author Laborator medical „Invitro Diagnostics”
Adresa: str. Nicolae Testemitanu 19/1, Chișinău
Tel.: (22) 90 39 99
Facebook: https://www.facebook.com/invitro.md/
Author Iuvas
Adresa: str. Mesterul Manole 9, Chișinău
Tel.: (22) 47 80 29
Facebook: https://www.facebook.com/IUVAS/
Author Apa OM
Adresa: str. Aerodromului, 14A, Bălți
Tel.: (250) 4 05 55
Email: info@rusnac.md
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
De ziua sa, fiica lui Timati a sărbătorit alături de părinți
Articolul anterior
Fabrica „Bucuria” va fi renovată. Uite cum va arăta!
Articolul următor