NUNTA by AURA prezintă: NUNTA BATTLE! MC Mike vs Anatol Melnic

Revista Nunta by AURA  a hotărât să-i provoace pe cei mai populari prezentatori de nunţi din ţară la un battle periculos!  În exclusivitate, Anatol Melnic şi MC MIKE se duelează în ingeniozitate și creativitate! O adevărată probă de foc, în care îi vom testa pe aceşti doi monştri  din indusria nunţilor, cum se pricep să iasă din situaţii periculoase. Cine va câştiga acest battle, decideţi dumneavoastră!

separator

IMG_4786 (Copy)


 SITUAȚIA 1:

Foc și pară! În timpul primului dans mirele scapă mireasa jos. Cum „dezmorțești” această situație penibilă?

 MC Mike:

Cred că le-aş spune invitaţilor: “Dragi prieteni, nu vă faceţi griji. Prin intermediul acestei coreografii senzaţionale mirele a demonstrat încă odată că e gata să-i dăruiască soţiei sale chiar şi luna de pe cer! Trageţi atenţia la aceste detalii fenomenale: mireasa stă jos, adică pe pământ, iar el, ca un erou adevărat se înalţă spre stele pentru ea!”

Anatol Melnic:

În acest caz, am două ieșiri din situație:

  1. Dacă mireasa are peste 80 de kg, dansul poate continua. Nu e nimic grav, înseamnă că mirele s-a antrenat puțin.
  2. Dacă mireasa are sub 80 de kg, atunci îmi iau microfonul și mă duc acasă. Pentru mine contează foarte mult primul dans.

Sincer, cred că se poate ieși din orice situație dacă tratăm problema cu mult umor.

IMG_4785 (Copy)

SITUAŢIA 2:

Se deconectează lumina în timpul petrecerii. Trebuie să inventezi ceva ca invitaţii să nu plece acasă!

 MC Mike:

Am mai trecut printr-o situaţie similară. Organizez repejor un battle muzical între invitaţi. Cântăm  în cor, ne amintim de melodiile tinereţii. Salvăm şi încingem atmosfera în doi timpi şi trei mişcări.

Anatol Melnic:

Excelent! Nu-i lumină, înseamnă că nu-i wi-fi. Acum începe distracția! Vom cânta muzică live și vor începe dedicațiile muzicale pentru miri!

SITUAȚIA 3:

Atenţie, s-a furat mireasa! Problema e că ea nu vrea să se mai întoarcă! Ai exact 10 minute ca să o convingi să vină înapoi la petrecere. Ce îi spui?

MC Mike:

Cu siguranţă  nu eu sunt cel care trebuie să facă acest lucru. Dar, aş putea să-i dau o mână de ajutor mirelui, ca să treacă peste toate probele de foc impuse de domnişoarele de onoare.  Sunteţi de acord?

Anatol Melnic:

Dacă a fugit înainte de „obiceiul financiar”, atunci chiar nu pot face nimic. Dacă mireasa dispare după pusul banilor, atunci îi fac o reducere mirelui, pentru că am prezentat toată nunta. În fine, dacă el nu o poate întoarce, atunci ce aș putea eu să fac?

IMG_4784 (Copy)

SITUAȚIA 4: O invitată vrea ca la nuntă să se cânte doar manele. Cum o convingi să renunțe la alegerea ei?

 MC Mike:

Mă înţeleg cu ea, că acest gen de muzică va răsuna o dată la jumătate de oră. Nu înainte ca să anunţ cine a comandat manelele. Dar, acest lucru se va întâmpla numai dacă mirii vor fi deacord.

Anatol Melnic:

Pentru mine este important ca fiecare invitat să se distreze! De aceea, rulez manele! „Dacă pozele ar vorbi, n-aș mai suferi, n-aș mai plânge zi și noapte…” Ciudă, ciudă!

SITUAȚIA 5:

Despre tradiții și obiceiuri. O mătuşă ține cu tot dinadinsul ca mirele să bea șampanie din pantoful miresei, lucru cu care tinerii nu sunt de acord. Cum împaci mătuşa tradiționalistă și mireasa modernă?

MC Mike:

I-aş spune: “Dragă mătuşă, mireasa e regina acestei seri, iar  regina  nu vrea un astfel de obicei la nunta sa. Vă promit, că vom bea din pantof la nunta dumneavoastră. Dar astăzi, haideţi să ciocnim paharele!”

Anatol Melnic:

Îi spun că-s deacord, numai dacă ea va bea șampanie din ghetele mele de fotbal. Sincer, pentru mine nu este o problemă. Important este ca mirii să vrea acest lucru. Vorba aia: cine arvonește, acela plătește!

Sfat:

MC Mike:

Înainte de a alege un prezentator, gândiţi-vă bine la preferinţele publicului din sală şi la stilul petrecerii. Un profesionist se va descurca cu orice stil de nuntă. De la classic, pînă la cel tradiţional. De aceea, încredinţaţi-vă evenimentul unui specialist care va face faţă oricărei  situaţii.

Anatol Melnic:

Este important ca fiecare nuntă  să-și găsească prezentatorul ei. De exemplu, eu nu sunt pentru toate tipurile de petreceri, ci doar pentru cele deosebite. Eu știu să-i fac pe oameni să râdă și să se distreze. Dacă restul au grijă ca totul să decurgă conform programului, la mine e nebunie totală! De aceea, let’s begin the party!

 

Olga Buzova îi pune condiții noului iubit
Articolul anterior
Cum arată mastita? Imaginea unei mame de pe patul de spital
Articolul următor
Alte articole interesante