Au peste 70 de ani și sunt binevenite pe podium!

Chiar dac

separator
ă nu mai sunt în floarea vârstei, aceste doamne nu renunță la podium și la coperțile revistelor. Iată cine sunt cele mai frumoase şi mai active modele, care au trecut pragul de 70 de ani.

Daphne Selfe, 85

La 83 de ani apărea pe coperta revistei Vogue, iar anul acesta, la 85, a fost desemnată oficial, de către Cartea Recordurilor, „cel mai în vârstă supermodel”. Daphne Selfe a ajuns în industria modei întâmplător, câştigând un concurs de frumuseţe, în urmă cu 65 de ani. A defilat pentru nume importante din moda internaţională şi a mărturisit că nu şi-a făcut niciodată operaţii estetice sau alte intervenţii de acest gen. Nici măcar cremă hidratantă nu a folosit zilnic. Şi spune că le compătimeşte pe fetele din ziua de azi. „Femeile nu se mai aranjează, arată de parcă nu se mai uită în oglindă. Colanţii şi jeanşii strâmţi sunt groaznici”.

Au peste 70 de ani și sunt binevenite pe podium!

China Machado, 84

Este prima femeie non-caucaziană care a apărut pe coperta unei importante reviste de modă, deschizând ediţia americană, din februarie 1959, a revistei Harper’s Bazaar. China a devenit pe la mijlocul anilor ’50 cel mai bine plătit model din Europa, câştigând chiar şi o mie de dolari pe zi. A lucrat în special pentru Givenchy, Dior şi Balenciaga.

Au peste 70 de ani și sunt binevenite pe podium!

Carmen Dell’Orefice, 83

La 15 ani apărea pe coperta Vogue, iar cariera ei în modeling abia începea. Şi pare că nu se va mai termina niciodată, de vreme ce designerii o invită să fie apariţia specială a colecţiilor lor, chiar şi la vârsta de 83 de ani.

Au peste 70 de ani și sunt binevenite pe podium!

Gitte Lee, 79

A intrat în industria modei în 1961 şi a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. În copilărie, nu îi plăceau hainele pe care le primea şi, tocmai de aceea, la nouă ani a început să-şi croiască singură ţinutele.

Au peste 70 de ani și sunt binevenite pe podium!

Veruschka von Lehndorff, 75

A fost descoperită la 20 de ani de un fotograf, iar de atunci s-a îndrăgostit de cariera de model. A lucrat alături de Salvador Dali şi a ajuns să câştige chiar şi zece mii de dolari pe zi. A jucat în filmul „Blow-Up” iar scena în care apare a fost desemnată cel mai sexy moment din istoria cinematografiei moderne. Ocazional, ea încă mai apare pe podiumurile prezentărilor de modă.

Au peste 70 de ani și sunt binevenite pe podium!

Sursa

Poziții sexuale care ard cele mai multe calorii!
Articolul anterior
Tratament eficient împotriva căderii părului
Articolul următor
Alte articole interesante