Vino la o sesiune de shopping cu personal shopperul Evghenii Malinovski!

“Stilul nu dispare niciodată, el se adaptează și se reinventează în funcție de perioadă. Tendințele îți vor arăta întotdeauna linia pe care să mergi, dar aceasta trebuie reinterpretată și filtrată prin stilul propriu. Moda este efemeră, stilul este etern.”

separator

17309212_1752348828412824_740544039110947692_n

Este extrem de important să-ți placă hainele pe care le porți și să ai o înțelegere fundamentală a ceea ce arată bine pe tine. Dacă îți dai seama de diferența între imginea pe care o proiectezi și cea de care ai nevoie, poți apela la un consultant de stil.
Stilistul Evghenii Malinovski, care nu e doar un  consilier vestimentar, dar și un personal shopper îndrăgit de vedetele de-acasă, te așteaptă în magazinul Navali Outlet pentru a-ți oferi câteva lecții de stil.


Pentru prima dată în Republica Moldova, rețeaua de magazine Navali Outlet organizează sesiuni de personal shopper gratuite.

 Poți participa și tu la aceste evenimente!

24 martie – magazinul Navali Outlet de pe strada Ismail, 84

25 martie – magazinul Navali Outlet de pe pe strada Tighina, 30

26 martie –  magazinul Navali Outlet de pe strada Ștefan cel Mare, 124.

Stilistul Evghenii Malinovski te va ghida în a face cumpărături. Important este ca tu să-ți dorești să te îmbraci diferit de cum o făceai până acum. Nu te va impune să cumperi ținutele propuse de el, însă te va scoate din zona de confort, va aduce o schimbare în garderoba și în stilul tău.

Vino la o primă sesiune de shopping cu un personal shopper, care îți va fi alături pentru a te îndruma și a-ți valida (sau nu) alegerile vestimentare, vei primi diverse sfaturi, care te vor ajuta să găsești răspunsuri la dileme stilistice…

Detalii despre eveniment aici!

Acest serviciu este foarte mult practicat în Europa și are scopul de a construi acel stil vestimentar care să te reprezinte cel mai bine și să se potrivească modului de viață pe care-l ai, ideilor și activităților zilnice, astfel încât să te simți o persoană autentică atunci când te privești în oglindă. O sesiune de personal shopping cu Evghenii Malinovski începe de la un buget clar stabilit, o listă de shopping detaliată și clar definită în funcție de nevoile stilistice ale clientei, dar și câteva cerințe din partea lui. Una dintre acestea este ca ținutele alese să fie probate, discutate, privite cu atenție în fața oglinzii.

Navali Outlet te așteaptă în vizită!

Partenerii noștri
Author Navali Outlet
Adresa: bd. Ștefan cel Mare, 124, str. Ismail, 84, Tighina, 30
Tel.: 0799 95 047
Facebook: https://www.facebook.com/navali.outlet/timeline
Andreea Bănică și-a donat părul!
Articolul anterior
Video! Moldoveancă de 21 de ani acuzată de proxenetism, încătușată pe Aeroportul Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante