Ylianna Danko: “Poartă paltonul cu stil inspirându-te din look-urile street style!”

iliana

Ylianna Danko,
stilist

La prima vedere cum ar mai putea fi purtat paltonul decât în modul tradițional cunoscut de toți, dar iată că fashionistele din întreaga lume nu sunt de aceeași părere. Analizând cu atenție cele mai reușite outfit-uri de street style, am descoperit câteva metode stilate, pe care ţi le recomand.

Dacă te numeri printre fashionistele care nu prea se supun regulilor și preferă să surprindă cu un aspect neordinar, atunci nu ezita să adopți un look mai rebel purtând paltonul semi descheiat, prins doar la primul nasture sau la cel din mijloc. La fel poți purta și trenciul.

Ylianna Danko: “Poartă paltonul cu stil inspirându-te din look-urile street style!”11Ylianna Danko: “Poartă paltonul cu stil inspirându-te din look-urile street style!”

Una din cele mai cool și des întâlnite metode de purtare a paltonului este pe umeri. Chiar dacă nu este atât de practică, arată frumos și mai puțin obișnuit. Aceeași tendință a apărut și în rândul bărbaților. Așa că doritorii o pot aborda cu ușurință. În același mod poți purta jacheta, sacoul, pardesiul sau geaca de blug ori piele.

Ylianna Danko: “Poartă paltonul cu stil inspirându-te din look-urile street style!”
Ylianna Danko: “Poartă paltonul cu stil inspirându-te din look-urile street style!”2222222

Un nou trend a devenit paltonul încins cu o curea. Renunță la cordonul paltonului și înlocuiește-l cu o centură din piele sau latex. O poți închide în mod obișnuit sau lega în diverse variante stylish.

3333333
33333 33 Ylianna Danko: “Poartă paltonul cu stil inspirându-te din look-urile street style!”

În zilele mai calde de primăvară poți purta paltonul cu mânecile ridicate sau chiar suflecate. Acest lucru ți-l poți permite doar în cazul în care mâneca paltonului nu este ajustată. Poți să-l porți cu mănuși mai lungi sau scurte. Ori lasă la vedere mâneca bluzei sau a puloverului. Variantă valabilă și pentru jachete, geci sau trenciuri.

Ylianna Danko: “Poartă paltonul cu stil inspirându-te din look-urile street style!”
44 444 4444 444444 4444444
44444444444

În zilele mai calde îndrăznește să-ți descoperi zona umerilor. Încinge paltonul cu o centură în talie și lasă umerii descoperiți. Sau pur și simplu lasă doar un singur umăr la vedere.

55
5555555 555 Ylianna Danko: “Poartă paltonul cu stil inspirându-te din look-urile street style!”

Accesorizarea paltonului este o altă metodă chic care te poate scoate din anonimat. Nu te limita doar la o eșarfă sau un fular, ci îndrăznește să-l accesorizezi cu un colier masiv. Recomandare valabilă pentru paltoanele lipsite de guler sau pentru modelele cu guler relativ mic, cum ar fi cel cu revere sau tip ștei.

Ylianna Danko: “Poartă paltonul cu stil inspirându-te din look-urile street style!” 66 666

Sursa

Exclusiv: Sofia Vicoveanca a revenit în Moldova!
Articolul anterior
Sexul în antichitate. Incestul era la ordinea zilei
Articolul următor
Alte articole interesante