Și-a transformat pasiunea în afacere: O tânără din Chișinău creează cupcake-uri și torturi delicioase pentru tine și cei dragi ție, pe care vrei să-i surprinzi!

Gătitul și bucătăria nu sunt un domeniu preferat de către toate femeile, dar, cu siguranță, toată lumea adoră rețetele delicioase și deserturile savuroase. De aproape opt ani, Liubovi Șestacova, o tânără din Chișinău, și-a dezvoltat o mare pasiune, îndulcindu-i pe moldoveni cu deliciile sale pregătite cu multă iscusință și fantezie până în cele mai mici detalii. Cupcake-uri, tarte, torturi colorate și decorate – toate arată fermecător și îți lasă gura apă, doar privindu-le pe paginile de Facebook și Instagram ale protagonistei noastre.

separator

În atelierul de gătit, Liubovi folosește doar ingrediente naturale de calitate superioară, fără aditivi și conservanți, iar produsele pregătite, pe cât de colorate și atrăgătoare sunt, pe atât de ușoare și gustoase. Cu o imaginație liberă și debordantă, ea creează cifre, litere, torturi cu diferite arome și dimensiuni, cu fructe, flori și alte decorațiuni, toate adaptate după preferințele clientului care dorește să își bucure invitații cu surprize plăcute și delicioase.

Fie că te pregătești de o zi de naștere sau de un oricare alt eveniment, fie că vrei să îți surprinzi oaspeții și familia sau pur și simplu ai poftă de ceva delicios gătit cu mult suflet, Liubovi Șestacova și ,,Amore Mini Bakery” îți îndeplinesc dorința!

Am fost curioși să aflăm detalii din culisele aceste afaceri dulci și iată ce ne-a povestit Liubovi!

 • unicamd unica.md De unde vine pasiunea de a face torturi personalizate, dar și talentul de a-i îndulci pe oameni?
 • Liubovi Încă din copilărie. Mereu eram foarte curioasă când bunica se pregătea de copt, fiind mică, la țară, petreceam ore întregi cu ea în bucătărie și o ajutam să cearnă făina, să frământe aluatul și să coacă bunătăți. Devenind gospodină la casa mea, am observat că încă eram interesată de acest domeniu al gastronomiei. Am citit multă literatură pentru a înțelege toate procesele, fără să mă opresc, am urmărit diverse videoclipuri instructive. Așa am început să experimentez singură, să gătesc deserturi pentru ai mei, ai casei, iar uneori și pentru prieteni.

 • unicamd unica.md Cum a încolțit ideea să începi o afacere cu torturi și alte deserturi delicioase?
 • Liubovi Este principala mea activitate și merg spre asta deja de 8 ani. Studiind la universitate, aveam un vis despre magazinul meu de patiserie, dar atunci mi se părea atât de neatins și de nerealist. Am lăsat această idee, am uitat de ea, spunându-mi că nu era momentul. Dar, uite, acum sunt aici!

 • unicamd unica.md Cine au fost primii clienți care te-au motivat să te ridici tot mai sus?
 • Liubovi Prima oară, i-am dăruit un tort prietenei mele. I-a plăcut atât de mult, încât m-a rugat să-i prepar un tort pentru oaspeții ei, invitați la o sărbătoare în familie. Așa m-a inspirat cea mai bună prietenă să încep activitatea mea, am văzut că sunt apreciată, iar ulterior au început și comenzile.

 • unicamd unica.md Ce gătești, cu ce delicii îi surprinzi pe iubitorii de bunătăți apetisante?
 • Liubovi Gătesc cupcake-uri, turte dulci, cheesecake-uri, tort din pandispan, torturi cu miere sub formă de litere și numere. Iar vedeta bucătăriei mele sunt torturile cu cheesecake în interior, o adevărată încântare.

 • unicamd unica.md Cine sunt clienții produselor Amore Mini Bakery?
 • Liubovi Clienții mei sunt oameni minunați cărora le place să se răsfețe cu deserturi de calitate și să-i surprindă și pe cei dragi. Acum, în timpul carantinei, există o mulțime de comenzi pentru cei dragi, oamenii comandă și plătesc, dar cer să fie livrate la o altă adresă. Pentru că vor să facă ceva plăcut celor dragi. Și inima mea se topește. Desigur, în situația actuală, sunt semnificativ mai puține comenzi de torturi mari, pentru un număr mare de invitați, acum toată lumea stă acasă, iar petrecerile sunt mici. Zilele de naștere sunt sărbătorite într-un cerc restrâns, motiv pentru care deserturile mici, cupcake-urile, sunt acum bestseller-uri. Acum, când toți stau acasă, este o plăcere deosebită să îți răsfeți familia cu un desert gustos, la o ceașcă de ceai sau cafea😊”

 • unicamd unica.md Cum faci livrările, cine te ajută?
 • Liubovi Cel mai mult mă susține soțul. El mă ajută la livrare, achiziții, probleme de organizare. El a prins imediat această idee și m-a împins din zona de confort, ajutându-mă să cresc spre fericirea mea profesională🥰. Și sora mea mai mică este principala mea fană.

 • unicamd unica.md Fiecare maestru are secretele sale. Care sunt avantajele care te-au ajutat să promovezi mica afacere?
 • Liubovi Doar ingrediente naturale și de cea mai bună calitate. La început găteam doar pentru familia mea și îmi doream mereu ceva mai gustos și mai natural decât ceea ce puteam găsi în ​​magazine. Prin urmare, un accent important pun pe calitatea ingredientelor utilizate. Mai mult, unii dintre clienții mei sunt desigur copiii mici. Deci, nu poate fi vorba de a economisi sau a îndepărta privirea de la calitate. Și, desigur, designul, acesta este adevărata magie și, după mine, este partea cea mai interesantă, să vorbești despre design cu clientul, să-i sugerezi idei, opțiuni, să îl inspiri. Niciun tort nu este la fel ca altul. Fiecare tort este unic 🥰”.

 • unicamd unica.md În cât timp realizezi o comandă?
 • Liubovi În mod ideal, comanda trebuie făcută cu 5 zile înainte, pentru a avea timp suficient să stabilim toate detaliile. Dacă e vorba despre un tort mare, complex, sunt necesare până la trei zile pentru a finisa o comandă.

 • unicamd unica.md Cât costă serviciile și produsele tale?
 • Liubovi O cutie de cupcakes va costa doar 150 de lei, torturile – de la 350 de lei per kilogram.

 • unicamd unica.md Ce te motivează să nu renunți, chiar dacă poate nu îți iese mereu totul așa cum ți-ai dori?
 • Liubovi Tortul este surpriza mult așteptată și cea mai intensă a fiecărei sărbători. Apreciez cu adevărat încrederea clienților mei și sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a împărtăși aceste momente dulci cu ei. Îmi place meseria, iubesc ceea ce fac. Tratez fiecare comandă cu minuțiozitate și investesc 200%. Ceea ce realizez este făcut cu dragoste, probabil tocmai de aceea iese totul atât de delicios și clienții revin la mine. Cel mai plăcut este să văd ochi fericiți. O atenție specială acord torturilor pentru copii, încântarea lor este cea mai sinceră emoție.

 • unicamd unica.md Cum te pot găsi clienții și admiratorii de delicatese dulci?
 • Liubovi Cea mai mare parte a clienților m-au găsit prin ,,word-of-mouth” sau comunicarea și recomandarea din gură în gură, de la persoană la persoană😊. De asemenea, pot fi contactată pe pagina de Facebook Amore Mini Bakery sau pe Instagram.
 • unicamd unica.md Mulțumesc pentru interviu!

 

 

Astăzi, încă 42 de cadre medicale au fost depistate pozitiv cu Covid-19
Articolul anterior
Un tânăr a fugit din centrul Covid-19 din Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante