Cei mai sexy actori ai anului 2012

Sunt carismatici, cu trăsături aproape perfecte și trupuri sculptate în sălile de sport- anume aceste caracteristici îi fac deosebit de atrăgători pentru publicul feminin. În urma unui sondaj făcut în rândul a 40.000 de femei, revista Glamour a făcut un top al celor mai sexy bărbaţi din lume în anul 2012.

separator

Iată cum arată acest top:

1.     Robert Pattinson

Ce are aparte starul din „Twilight”  și de ce este considerat atât de sexy?  Desigur că părul ciufulit și vestimentaţia dezordonată – deoarece așa reușește să stârnească isterie oriunde apare.  Însă ghinionul fanelor, este, că Robert, are o relaţie de dragoste cu partenera lui de platou, Kristen Stewart.

 

2.     Tom Hiddleston

Actorul de 26 de ani,  s-a făcut  remarcat în filmul ” The Avengers”. Deși cariera lui a început de când era pe băncile facultății, când a primit rolul lui Randolph Churchill, fiul lui Winston Churchill  în ”The Gathering Storm”. Producția data a câștigat premiile BAFTA și Emmy, tranformându-l pe Tom într-un actor cu renume.

3.     Johnny Depp

Chiar dacă se apropie de 50 de ani, actorul reușește să se mențină în acest top. Depp de-a lungul timpului și-a creat un stil propriu, primind astfel  tot mai multe roluri sumbre şi foarte diferite, care au fost în stare să surprindă atât criticii cât şi publicul.

 

4.     Michael Fassbender

Actorul de 35 de ani s-a făcut remarcat odată cu apariția sa în filmul „The Quarrel” , unde a jucat rolul unui bărbat care trece Atlanticul, din Irlanda în New York, pentru a-şi cere scuze personal fratelui său.

 

 

5.     Benedict Cumberbatch

Actorul are 36 de ani și chiar dacă până nu demult nu se știa multe despre el, odată cu apariția sa în filmul “War Horse ” faima sa a devenit una internațională.

 

 

6.     Robert Downey Jr.

În vârstă de 47 de ani, Robert John Downey Jr cu  numele său real, a devenit celebru prin ultimele sale filme “Tropic Thunder”  și “Iron Man”.

 

 

7.     Taylor Lautner

Tânărul actorul de doar 20 de ani a dat lovitura  odată cu apariția sa în seria de filme “The Twilight  Saga”. Unicul neajuns pe care îl văd  fanele sale, este că are o relație din 2009 cu cântăreața Taylor Swift.

 

 

8.     Paul Wesley

Wesley a crescut în Marlboro, New Jersey, făcând parte dintr-o familie de polonezi. Are 30 de ani și după ce a început să se filmeze pentru serialul “The Vampire Diaries”, având unul dintre rolurile principale, faima actorului  a crescut considerabil.

 

9.     James McAvoy

Actorul în vârstă de 33 de ani, a fost nominalizat la Globurile de Aur, pentru rolul său din “Atonement McAvoy”. Prin aceste nominalizări  actorul ajunge să guste din faima internațională și să fie apreciat pentru reușitele sale.

 

10.    Henry Cavill

Cu rolul lui Albert, fiul lui Fernand Mondego din filmul „Contele de Monte    Cristo”, Henry Cavill își face lansarea în lumea filmului. Acesta a declarat că dacă nu își începea cariera în actorie,  ar fi preferat să se înroleze în armată.

       Text:Iulia Arnaut

Află metodele alternative pentru tratarea infertilităţii!
Articolul anterior
X-Factor România, invadat de cântăreți moldoveni!
Articolul următor
Alte articole interesante