Sunt extrem de sexy. Chiar dacă au peste 60 de ani!

Timpul pare să fi îngheţat în loc pentru anumite vedete, care,  deşi au vârsta unor bunicuţe, arată ca nişte adolescente.

separator
vedete-batrane-sexy_86b1166c25

Christie Brinkley are 60 de ani, dar atunci când îşi însoţeşte fiica de 28 de ani, toată lumea crede că sunt surori. Actriţa şi modelul, care a rămas celebră şi pentru faptul că a apărut în trei ediţii consecutive în celebra revistă „Sports Illustrated” la finalul anilor 70, se bucură nu numai de o siluetă de invidiat, ci şi de un ten remarcabil. Înainte de a împlini anul acesta 60 de ani, Christie a pozat pentru coperta revistei „People” într-un costum de baie turcoaz, dintr-o singură piesă, dar nu pentru că nu s-ar fi simţit confortabil purtând unul clasic, din două piese, ci pentru că se gândeşte la cei trei copii pe care îi are.

RTEmagicC_Christie-Brinkley.jpg

Lynda Carter a câştigat titlul de Miss America în 1972, însă presiunea mediatică a făcut-o să clacheze. „E oribil. Nu ştii cum să ieşi din asta şi nu e de-ajuns doar să vrei. Eu am început să beau când aveam 20 de ani şi am devenit imediat dependentă”, povestea într-un interviu starul serialului tv „Wonder Woman”, difuzat între anii 1975 şi 1979. Din fericire pentru ea, Lynda a reuşit să treacă peste dezamăgirile din viaţă şi peste problema ei cu alcoolul şi să-şi găsească echilibrul. Senzaţionalii ochi albaştri şi corpul de „Femeie Fantastică” fac furori şi astăzi, la 63 de ani, când ea a îmbrăţişat cariera muzicală.

RTEmagicC_Lynda-Carter.jpg

La cei 69 de ani pe care îi are Alana Stewart este un adevărat exemplu de femeie peste care timpul nu a trecut. Divorţurile de actorul George Hamilton şi de starul rock Rod Stuart au lăsat-o bogată, după cum spunea ea într-o emsiune, averea ei fiind cei trei copii. Acum, este implicată în tot felul de proiecte caritabile şi de conferinţe motivaţionale.

RTEmagicC_Alana-Stewart.jpg

Secretul felului incredibil în care arată la 66 de ani Barbara Hershey a fost dezvăluit chiar de către actriţă. De ani buni nu mai consumă pâine şi zahăr, iar de băutură nu s-a atins niciodată. Cariera ei, care începuse fulminant, a intrat într-un con de umbră o dată cu mariajul ei cu actorul David Carradine cu care are și un copil. Și-a schimbat numele de scenă şi şi-a expus şi viața personală, lucru pe care l-a regretat mai târziu. Ulterior și-a reluat numele său adevărat, iar cariera a revenit pe făgașul normal, pentru ca în 2010 să facă rolul carierei ei în filmul „Black Swan”.

RTEmagicC_Barbara-Hershey.jpg

Dacă ar exista un concurs în care ar trebui să-i ghiceşti vârsta actriţei Raquel Welch, cu siguranţă toţi participanţii ar fi perdanţi. Cum să-i dai 74 de ani? Din 1966, când a apărut în bikini în filmul „One Million Years B.C.” şi a devenit un sex-symbol, Rachel a fost mereu în centrul atenţiei Reţeta ei? O viaţă întreagă la regim şi yoga de 5 ori pe săptămână. „Trebuie neapărat să faceţi sport. Orice operaţii estetice aţi face, ele nu pot să înlocuiască sportul.”, dezvăluia vedeta într-un interviu.

RTEmagicC_Raquel_Welch.jpg

 

Sursa 

4 șmecherii care te ajută să slăbești mai mult!
Articolul anterior
Laura Cosoi își părăsește iubitul înainte de nuntă?
Articolul următor
Alte articole interesante