4 șmecherii care te ajută să slăbești mai mult!

Mergi la sport, alimentează-te rațional și încearcă să duci un mod de viață cât mai activ- aceasta este regula de bază dacă îți dorești o siluetă de vis. Dar, la toate acestea poți adăuga și câteva șmecherii care te vor ajuta să arzi mai multe calorii.

separator

1.Păstrează în casă o temperatură cât mai scăzută. Menținerea acesteia cu ajutorul aerului condiționat te va ajuta să arzi mai multe grăsimi pentru că organismul se va mobiliza ca să-și regăsească nivelul termic optim. Astfel, vei arde mai multe calorii! Atenție însă la fluctuațiile prea mari de temperatură din zilele caniculare, scrie pe oanacuzino.com.

2.Stai pe parchet când te uiți la televizor. Astfel, mușchii se vor încorda mai mult decât atunci când stai pe canapea și vei arde mai multe calorii.

3.Bea apă din sticle mici. Astfel, vei fi nevoită să faci mai multe drumuri ca să le umpli pentru a fi hidratat toată ziua. Ghici ce se întâmplă? Cu cât faci mai mult drumuri, cu atât arzi mai multe calorii.

4. Pune-ți alarma de la telefon să te sune la 30 de minute. Când primești alerta, ridică-te de la birou și fă câțiva pași. Deși e puțin, fiecare sesiune de mișcare contează pentru a spori numărul de calorii arse.

Cum arată frații Angelei Gonța! POZE!!!
Articolul anterior
Sunt extrem de sexy. Chiar dacă au peste 60 de ani!
Articolul următor
Alte articole interesante