Te crezi femeie seducătoare? Vezi ce spun astrele despre tine!

O femeie a cărei zodie este guvernată de planeta Venus are o senzualitate mai dezvoltată decât o femeie a cărei zodie este guvernată de planeta Mercur.

separator
Te crezi femeie seducătoare? Vezi ce spun astrele despre tine!

Iată femeile care își pun în valoare feminitatea și trăsăturile:

Taur

Femeia taur este guvernată de planeta Venus, zeița senzualității și a feminității. Îi place să fie curtată de către bărbați inteligenți și își folosește toate armele pentru a-și arăta senzualitatea, sexualitatea și sex-appel-ul debordant.

Femeile născute în această zodie sunt adesea voluptoase, cu forme bine definite și buze pline. La prima vedere această femeie este una timidă, dar când ajunge să capete încredere în ea își scoate la iveală toate armele seducției.

Rac

Femeile născute în zodiac rac sunt guvernate de Lună, ceea ce le oferă o senzualitate debordantă. Au forme apetisante și petrec ore în șir în fața oglinzii atunci când trebuie să iasă în oraș.

Femeia rac va fi mereu aranjată și ferchezuită pentru partenerul ei. Îi place să fie complimentată și vrea ca toate eforturile să îi fie răsplătite pe măsură.

Leu

Femeia leu își cunoaște foarte bine atuurile și știe să se pună în valoare în orice moment. Nu ai să o găsești niciodată nepregătită sau fără chef de o partidă de amor. Este mereu acolo pentru a-i acorda toată atenția bărbatului iubit.

Debordează de pasiune, senzualitate și feminitate. Este o femeie foarte afectivă și sufletistă care își va pune inima pe tavă pentru cel care are să îi fie soț.

Balanță

Balanțele se nasc cu un farmec aparte pentru că sunt cele mai seducătoare femei ale zodiacului, fiind ajutate și de planeta guvernantă, Venus. Ele își cunosc foarte bine atât calitățile, cât și defectele. Iar acest lucru le ajută să își pună în valoare toate calitățile și să își ascundă defectele astfel încât să nu fie observate.

De fiecare dată când iese din casă, femeia balanță este o apariție. Aranjată din vârful creștetului până la unghia mică de la picior, prezența balanței este memorabilă.

Scorpion

Rareori femeia scorpion impresionează printr-o frumusețe răpitoare. Ea este mai degrabă foarte seducătoare prin intermediul privirii și a sex-appel-ului impresionant. Nicio altă femeie nu știe să se facă mai plăcută și mai dorită decât femeia scorpion.

Sursa

Elimină toxinele din organism pe cale naturală
Articolul anterior
Vedetele la balul de absolvire
Articolul următor
Alte articole interesante