Vedete rusești care trăiesc în concubinaj! Află de ce nu se căsătoresc

În ultimii ani tot mai multe cupluri preferă să trăiască împreună și chiar să aibă copii,  fără însă a se căsători. Iar vedetele nu fac o excepție, doar că fiecare afirmă că au motiv anume care îi oprește să spună “Da” în fața stării civile.

separator

Află și tu motivele lor.

Anfisa Cehova nu se căsătorește din cauza reparației

Deja de 5 ani prezentatoarea trăiește împreună cu actorul Guram Bablișvili. În tot acest timp vedeta a reușit să-l facă deja tătic pe actor. “Niciodată nu am avut drept scop să mă căsătoresc. Iar acum nu am timp de asta. Am cumpărat casă nouă, avem de făcut reparație. Și suntem foarte ocupați cu lucrul. Și cum el e gruzin va trebui să facem două nunți. Una după obiceiurile lui și una după ale mele. Așa că nunta va mai aștepta”.

cehova

Maria Poroșina trăiește în concubinaj de 13 ani

Deși oficial nu sunt căsătoriți, Maria Poroșina și Ilia Drevnov au reușit să devină de două ori părinți, au două fete, Serafima și Agrafena. O mai cresc și pe Polina, fata Mariei din prima căsătorie cu Goșa Guțenko. Și chiar dacă Ilia de mai multe ori a cerut-o în căsătorie, Maria a tot amânat nunta. “Aș vrea să organizez o nuntă specială. Iar acum nu am idee cum ar trebui să arate. Așa că nu ne grăbim”.

porosina

Anastasia Zadarojnaia trăiește de 6 ani cu iubitul său

Anastasia Zadarojnaia și Sergei Slavnov nu se grăbesc să-și înregistreze oficial relația. “În agenda mea nu există niciun punct unde ar trebui să scrie când va fi nunta. De ce? Pentru că mă tem ca nu cumva relația noastră să se strice după ce vom face acest pas. Când îmi va trece această fobie poate ne vom decide”.

zadarojnaia

Slava:”Avem o fetiță, putem face nuntă deja”

Cu Anatolie Danilițki, Slava trăiește în concubinaj de 13 ani. «Nu am visat niciodată la fata sau la rochie de mireasă, ci la o profesie care mă va face să mă simt sigură pe forțele proprii. Chiar dacă Anatol are deja 62 de ani iar eu 34 nu ne grăbim să facem marele pas. Acum însă, când am născut, cred că e timpul. Vedem deja când».

slava

Iagutin și Totmianina: nunta costă scump și e multă bătaie de cap

Acești figuriști se știu de foarte mult timp, însă flacăra dragostei s-a aprins acum 5 ani. Iar de atunci sunt de nedespărțit. Doar că atunci când sunt întrebați când se vor căsători ambii spun:”Chiar dacă avem o fetiță de cinci anișor nu vrem nuntă încă. Suntem fericiți, trăim împreună și cea mică crește fericită. Ce ne mai trebuie?”

iagutin

Tori Spelling a ajuns doar piele și os! Are o dieta drastică de doar 500 calorii pe zi!
Articolul anterior
Medicamente ce au provocat decesul mai multor persoane, vor fi retrase din farmacii
Articolul următor
Alte articole interesante