Diferenţa dintre o târfă şi o doamnă nu o face sexul, o face atitudinea!

Fiecare emană o cantitate diferită de pasiune, atracţia se manifestă în multe moduri, nu pentru asta eşti o tărfă, o semi-domnişoară sau o doamnă, scrie pe blogul byannadmtr.wordpress.com

separator
10565972_862028273824926_1331072201_n

Eu, vorba aia, îi caut „pe cei care nu dau banii pe târfe şi pe apă plată”, pentru că despre bărbaţii buni, deştepţi, zicea un ins, odinioară, că la-nceput sunt înţelepţi, iar după aceea… ori te lasă, ori se însoară. Un bărbat deştept miroase femeia de departe, nu are nevoie să îi afle cuprinsul dintre picioare ca să înţeleagă ce are de oferit, iubire sau corp.

10576927_862028250491595_978031684_nOri că ai ajuns la sex din prima, ori din a doua sau după săptămâni ori luni, contează să faci lucrurile cu cap şi pentru că le simţi şi cel mai important ca şi cel pe care îl alegi să gândească în conformitate cu tine. Sufletul te împinge să alegi momentul perfect, plăcere îţi poate oferi oricine, dar mai greu îţi oferă cineva plăcerea şi iubirea întoarcerii. Până la urmă eu gândesc că e sex, sex şi goală, goală, dar lenjeria e cu lacăt, iar cheia contează cel mai mult. Reuşeşti să o iei şi, după ce o iei, rămâi cu orginalul sau se fac copii. Charlie Chaplin spunea că „corpul tău ar trebui atins doar de cei ce se îndrăgostesc de sufletul tău dezgolit”. Nu te gândi la un statut de doammă, oamenii te judecă şi dacă faci ceva şi dacă nu faci ceva, cel mai bine e să ai capacitatea de-a fi specială, pentru mine ăsta e cel mai greu lucru să ai statutul de femeie specială. Atât timp cât ai știut cui să oferi cele mai splendide și ascunse părți ale tale, ai știut să lași în urmă un bărbat care spune despre tine că ai fost construită din particularități, ai știut să găsești din prima într-un bărbat ceva mai mult decât un aparat care oferă lucruri trecătoare… poți să spui că ești o doamnă și nu orice doamnă, ci una care s-a respectat, pentru că asta e problema oamenilor în ziua de azi și anume că nu se mai respectă pe ei, nu își mai acordă un loc meritat și se mulțumesc cu prea puțin de teama singurătății sau prejudecăților.

Dacă a ajuns cu tine în punctul de a-ţi dezbrăca fiecare bucată de material şi nu a găsit ce a căutat, nu a găsit compatibilitatea mişcărilor de seducţie, îţi spun clar că o să plece. Nici măcar nu o să simtă mirosul de parfum pe care l-ai lăsat pe mâna lui şi implicit le va spune tuturor prietenilor că eşti o femeie uşoară, ceva gen free bitch. Şi, uite aşa, crede că dacă lui nu i-ai atins corzile sensibile, nu poţi face asta cu nimeni, deci nu eşti o doamnă şi practic, prin vorbe, te oferă doar pentru trup oricui mai doreşte, o reclamă care poate ţie nu îţi onorează prezenţa, dar îţi zic sigur că nici pe el nu îl face mai bărbat.

10566634_862028223824931_1700413646_nDacă în schimb i-ai spălat minţile sub un jet de tandreţe şi ai pus presiune pe el printr-o contopire de atingeri dorite, dacă te-ai purtat aşa cum îşi visa fiecare clipă cu tine, atunci nu va mai conta cum ai ajuns acolo, în braţele lui, foarte repede, ci o să caute să te ascundă de toţi golanii care ar căuta acelaşi lucru ca el. Ar căuta să te ţină acolo şi azi, şi mâine, şi o viaţă pentru a cunoaşte şi cu vorbe ce a cunoscut cu fapte, să descifreze limbajul trupului prin alfabetul de pe buze.

-Iubire, nimic nu e pentru totdeauna… azi ne este dat să împărţim aceleaşi secunde şi mâine nimeni nu va ştii ce a fost aici, nebunie sau pasiune… tot mâine vom afla dacă asta e despărţire sau aventură. Sau, în schimb, poţi să găseşti un om cu care poţi sta ore în şir de vorbă, să dezbaţi poveşti de viaţă, să îi cauţi toate durerile şi bucuriile, cupa la sutien sau numărul la pantof şi nu te arunci cu capul înainte. Plimbări, ieşiri, role, prăjituri, flori, ţinut de mână, prinşi în răsărit de conversaţii, tot ce se poate ca să te simţi pregătită să faci un pas spre el.

Până la urmă diferenţa dintre o târfă şi o doamnă nu o face sexul, o face atitudinea, puterea seducţiei, eleganţa alegerii, ce faci, cum faci și când faci… și ca un sfat pentru voi, dragele mele, şi o concluzie la postarea mea: „fă-ţi griji pentru conştiinţa ta, nu pentru reputaţia ta. Conştiinţa este ceea ce eşti tu, reputaţia este ceea ce gândesc ceilalţi despre tine, iar ce gândesc ceilalţi despre tine este problema lor.”(Charlie Chaplin)

*Citeste mai multe articole pe blogul :  byannadmtr.wordpress.com

Bărbaţii adoră acest lucru
Articolul anterior
Un oficial olandez a cerut expulzarea fiicei lui Putin din țară!
Articolul următor
Alte articole interesante