Bărbaţii adoră acest lucru

Deşi poate părea cel mai simplu lucru din lume, totuşi, dacă vrei să faci diferenţa, aruncă un ochi pe trucurile următoare pentru o stimulare manuală perfectă:

separator
sexy_foods_07352400

Poziţiile pentru stimularea manuală
În cazul acesta trebuie să iei în considerare anumite detalii. Pentru început trebuie să găseşti o poziţie comodă pentru tine – şi mâinile tale – încât să nu oboseşti atât de repede. De exemplu, dacă stă întins pe spate, tu poţi sta în genunchi între picioarele lui.

Spontaneitatea este esenţială
Fie că e vorba de o partidă de sex sau doar de o „sesiune” de stimulare cu mâinile, spontaneitatea joacă un rol important. Poţi începe oricând, mângâindu-l uşor, dar obraznic, pe coapsă. Iar dacă vezi că nu te opreşte, poţi merge şi mai departe.

Rolul degetelor
Unii bărbaţi preferă ca penisul să le fie prins ferm, în timp ce alţi ar vrea o „strângere” mai delicată. Iar pentru a-l surprinde foloseşte trei degete pe corpul penisului, iar cu celelalte două încearcă să ajungi la testiculele sale. Ca şi sexul oral, stimularea manuală nu ar trebui să se concentreze doar asupra penisului.

Ritmul
Începe cu mişcări lente, uşoare, pe care începi să le grăbeşti. Nu te arunca direct la mişcări rapide, decât dacă ştii că îi place acest ritm. Odată ce ai găsit ritmul cel mai bun, păstrează-l până la final.
Foloseşte lubrifiant<
Poate fi dureros dacă foloseşti doar mâna, mai ales dacă nu are şi un prezervativ. Aşadar, nu uita să foloseşti lubrifiant – dacă este din cel pe bază de apă, va trebui să reaplici de câteva ori. Senzaţiile vor fi mult mai plăcute pentru el.

Sursa

Mazăre scăzută cu ardei copți
Articolul anterior
Diferenţa dintre o târfă şi o doamnă nu o face sexul, o face atitudinea!
Articolul următor
Alte articole interesante