Lilu:” Îi e ruşine să iasă din casă pentru că oamenii din jur o batjocoresc”!

Prezentatoarea a r

separator
ămas profund impresionată de povestea unei tinere neajutorate.

Fata are un handicap fizic iar oamenii o batjocoresc, crezând, la prima vedere, că este beată.  Lilu  face apel la oamenii care pot să o ajute  pe Irina să ajungă la clinica la Erasme Hospital pentru a face analizele necesare.

460106_374525752588643_960650504_o

“Îi e ruşine să iasă din casă pentru că oamenii din jur o batjocoresc aruncând în ea cu replici tăioase „aşa tânără şi beată” în amiaza zilei. Ei nu ştiu cu câtă greutate îşi păstrează echilibrul şi cum învinge durerea şi iese din casă.

Irina  e măcinată de 8 ani  de o boală pe care nici azi nu știe cum să o numească.  A bătut pe la multe uşi de la clinicile și spitalele din Chișinău, şi aproape de fiecare dată, fiecare doctor îi  stabilea câte un diagnostic nou. De atunci trăieşte prizoniera unei boli necunoscute pentru care nu are cum să îi găsească un tratament. De 4 ani e dependentă… de un braţ de care să se sprijine.

De curând a fost consultată de un doctor belgian – dl. Dr. Massimo Pandolfo. Acesta a suspectat-o de ataxie Friedreich, însă pentru a determina o diagnoză precisă are nevoie de rezultatul testului de genetică pentru depistarea ataxiei Friedreich, test care nu  se execută la noi în ţară. Din bunăvoinţa doctorului a fost programată gratuit  pe 8 iulie  la Erasme Hospital pentru toate analizele necesare, iar costurile sunt doar cele de deplasare, cazare, masă, pentru minim o săptămînă, pentru Irina și însoțitor.

Putem împreună să o ajutăm, să adunăm suma necesară pentru deplasare şi cazare în Belgia, acolo unde medicii într-un final vor da un nume chinului la care e supusă. O puteţi contacta pe Irina la nr. 069570477 şi puteţi transfera bani pe cardul prin care primeşte alocaţia de invaliditate: 6766 0850 sau 0743 6159, emis de Banca de Economii”.

Mai multe citește pe liliaojovan.com

3 semne că relația voastră nu are viitor!
Articolul anterior
Ce secrete ascund bărbaţii în funcţie de zodie
Articolul următor
Alte articole interesante