Loredana: “Nu m-am culcat cu bărbaţi ca să câştig. Totul mi s-a dat prin muncă”

Despre Loredana s-au scris multe. Cea mai controversată prezenţă de pe scena românească este ţinta jurnaliştilor şi a paparazzilor. Cel mai mult însă a deranjat-o când lumea a încercat să afle cum a apărut şi s-a menţinut în showbiz:

separator

 

“Tot ce am câştigat, am câştigat prin muncă.  Nu am un soţ milionar. Nu m-am culcat cu bărbaţi ca să câştig. N-am dormit nopţi ca să ajung cine sunt. Am câştigat mai bine decât bărbaţii din viaţa mea doar pentru că m-am dedicat scenei.”

lore

Loredana are imunitate  la bârfe. Invitată la un concert în Moldova interpreta ne dă un sfat:

loredana2Nu daţi bani pe prostii.

 “Nu citesc nimic, vă sugerez şi vouă să nu aruncaţi bani pe prostii. Încărcaţi-vă cu lucruri frumoase, care vă ajută să trăiţi. Nu mă interesează nicio bârfă, deşi, le-am auzit pe toate.

Nu sunt Madonna, sunt Loredana din Carpaţi!

Deşi, este acuzată în presă că ar trage cu ochiul la ţinutele Madonnei, inspirându-se cu lux de detalii pentru show-urile din scenă, dar şi pentru videoclipuri, Loredana vede doar două asemănări între ea şi diva din occident: înălţimea şi culoarea ochilor.

„Nu că nu aş accepta asemănarea. Aş fi prefăcută să zic că nu sunt comparată cu Madonna. Ambele suntem mici, cu ochi albaştri. Ea e mai comercială, eu sunt mai undeground. Ea este Madonna, eu  sunt Loredana din Carpaţi.

Arată de parcă ai împărţi la doi anii din buletin. 

„În primul rând trebuie să fii foarte activă şi să nu judeci pe nimeni. Eu muncesc mult. Nu e un noroc care îţi ­cade din cer, nu trebuie să te autocomplaci şi să te laşi pe tânjeală.

lorenda_groza_64867300

Nu zic că le reuşesc pe toate. Am un exerciţiu care îmi vine uşor. Sunt sinceră cu mine şi încerc să sparg orice obstacol între mine şi oamenii care ţin la creaţia mea. Nu cer mai mult decât mi se oferă, sunt obişnuită să mă descurc cu ceea ce am.

Eu la 14 ani eram o rebelă, nu se mai înţelegea nimeni cu mine.

Şi-ar dori să se refugieze pe o insulă ca să trăiască o sută de ani, şi-ar dori o echipă de fotbal, şi-ar dori să nu-l mai împartă pe bărbatul ei cu alta, ar visa să mai nască încă zece copii, sau să înfieze. Deocamdată o are pe Elena, care vrea şi ea să cânte. Primele lecţii de canto tot mama i le-a dat.

0-289751-elena_loredana_groza_18d4318895 646x404 loredana-elena-1

Trăiesc foarte agitat şi încerc să fac foarte multe. În acelaşi timp încerc să nu fiu departe de familie. Încerc s-o învăţ şi pe fata mea că în viaţă orice lucru se obţine prin muncă. Nu este simplu să educi un adolescent. Încer s-o înţeleg chiar şi atunci când greşeşte. Eu la 14 ani eram o rebelă, nu se mai înţelegea nimeni cu mine. Fratele meu ştie că începusem să cred că doar ce spun eu este bine şi important. Acum am ajuns la vorbele mamei mele care era o femeie foarte înţeleaptă.”

Boris Covali şi Marcel Ştefăneţ luptă contra autismului!
Articolul anterior
Clipul care a strâns 3.500.000 afișări în timp record!
Articolul următor
Alte articole interesante