Marcela Dedin și soțul ei au organizat o petrecere frumoasă pentru cumetrii lor! Vezi ce rochie a ales să poarte prezentatoarea TV

Săptămâna trecută, prezentatoarea TV Marcela Dedin și-a încreștinat cel de-al doilea copilaș. Dacă la biserică a optat pentru o ie, seara a ales să poarte o rochie semnată de designerului autohton, Diana Voevuțki, care i-a pus în evidență frumusețea și feminitatea. Astfel, Marcela a stârnit toată admirația invitaților săi.

separator
„Am fost onorată să port această rochie diafană, semnată de talentatul designer Diana Voevuțki, ce m-a făcut să mă simt ca o adevărată zână la puțin peste o lună după naştere. Rochia a stârnit toată admirația celor prezenți şi mi-aş dori ca tot mai multe doamne şi domnițe să se bucure de acest privilegiu, de a purta astfel de rochii splendide, ce ne pun în valoare feminitatea. Țin să-i mulțumesc Dianei Voevuțki şi pe această cale. Cu siguranță voi mai reveni la ținutele semnate de ea!, ne-a povestit Marcela.”
De asemenea, Marcela spune că acum este cu adevărat o femeie fericită și împlinită, iar fiecare zi trăită alături de băieții ei este cel mai prețios dar dat de la Dumnezeu.

#unicLifeHacks: Top 5 tipuri de tricouri pe care trebuie să le ai în garderobă

🤗

Tricoul, un element vestimentar nelipsit, de altfel, din garderoba oricui, însă căruia cu siguranță nu îi oferim suficientă importanță. Tricoul îți poate fi cel mai bun aliat. Sau, din contră, cel mai mare dușman.
O primă greșeală pe care o facem cei mai mulți dintre noi când vine vorba de achiziționarea unui tricou este legată de alegerea dimensiunii corecte. De exemplu, un tricou S de la brandul X îți este numai bun, în timp ce tot S, dar de la alt brand îți este larg. Ca să fii sigur că nu dai greș cu un articol atât de simplu, ne-am gândit să-ți prezintăm câteva sfaturi legate de cum și mai ales ce fel de modele trebuie neapărat să ai în garderobă.


*Partenerul emisiunii –UNIC  – https://www.instagram.com/unic.md/ 
*Prezentator – Luciana Gurduz – https://www.instagram.com/lucianagurduz/

#stilunic – Alexandru Ghețan și Marco Ballerini:”Azi vedem cine este cel mai bun stilist: noi sau Nicoleta?”

În ultima perioadă îi vezi tot mai des împreună pe la diverse emisiune, deoarece după participarea în cadrul unui proiect, au devenit prieteni. Par foarte diferiți, însă ambii se înțeleg foarte bine și în acest episod de #stilunic vei avea ocazia să vezi cât de bine se cunosc. Un episod unde Alexandru Ghețan și Marco Ballerini au fost provocați să devină pentru o zi stiliști. Cine a câștigat, vezi în emisiune!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

Importanța șamponului de păr în procesul de styling

Orice aranjare poate arăta senzațional pe un păr sănătos. Și de aici trebuie să pornească totul. Dacă vrei să întorci priviri, să îți placă ce vezi în oglindă – este foarte important să ai grijă ce produse folosești.

În acest video, hair stilistul Ekaterina Atasii și-a propus să vă spună de ce gama Equilibra de produse pentru păr este o variantă de avut încredere!

Aici afli mai multe detalii despre produs:

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/equilibra_moldova/

Facebook – https://www.facebook.com/Equilibra.Moldova

Site – https://ff.md/

O educatoare a scris cu pixul pe fruntea unui copil
Articolul anterior
Șase persoane au fost reținute. Obligau fete printre care și minore să presteze servicii sexuale
Articolul următor