Marcela Dedin și soțul ei au organizat o petrecere frumoasă pentru cumetrii lor! Vezi ce rochie a ales să poarte prezentatoarea TV

Săptămâna trecută, prezentatoarea TV Marcela Dedin și-a încreștinat cel de-al doilea copilaș. Dacă la biserică a optat pentru o ie, seara a ales să poarte o rochie semnată de designerului autohton, Diana Voevuțki, care i-a pus în evidență frumusețea și feminitatea. Astfel, Marcela a stârnit toată admirația invitaților săi.

separator
„Am fost onorată să port această rochie diafană, semnată de talentatul designer Diana Voevuțki, ce m-a făcut să mă simt ca o adevărată zână la puțin peste o lună după naştere. Rochia a stârnit toată admirația celor prezenți şi mi-aş dori ca tot mai multe doamne şi domnițe să se bucure de acest privilegiu, de a purta astfel de rochii splendide, ce ne pun în valoare feminitatea. Țin să-i mulțumesc Dianei Voevuțki şi pe această cale. Cu siguranță voi mai reveni la ținutele semnate de ea!, ne-a povestit Marcela.”
De asemenea, Marcela spune că acum este cu adevărat o femeie fericită și împlinită, iar fiecare zi trăită alături de băieții ei este cel mai prețios dar dat de la Dumnezeu.

O educatoare a scris cu pixul pe fruntea unui copil
Articolul anterior
Șase persoane au fost reținute. Obligau fete printre care și minore să presteze servicii sexuale
Articolul următor
Alte articole interesante