Natalia Boboc are timp și de afaceri, și de cei 3 copii, dar și de muzică

Are 3 fete, o familie împlinită și o afacere profitabilă. Muzica este prima ei dragoste, care a adus-o la Chișinău după 10 ani de trai liniștit la Ungheni. Natalia Boboc se declară o femeie împlinită deoarece face ceea ce-i aduce satisfacție.

separator

Sunt o persoană fericită, o femeie împlinită, o mamă și soție iubită. Am 3 fetițe: Anastasia, care are 16 ani, Daria, în vârstă de 13 ani și Polina, de 10 luni. Fata cea mare este pasionată de dans modern, iar cea mijlocie calcă pe pașii mei, cântă și scrie versuri. Din acest an, este elevă la colegiul de coregrafie. Cea mică simte muzica chiar dacă are doar 10 luni.

image (5)
 
image (7) image (4)

Muzicii i-am dedicat 14 ani din viața mea. Am făcut școala muzicală, colegiul muzical cu profil pedagogic din Bălți, după care Universitatea de Stat. Cred că dragostea pentru muzică am moștenit-o de la bunici. În pasiunea mea au crezut toți cei dragi: initial, părinții, după care soțul și copiii.

La început am fost profesor de muzică la școală, după care am activat ca funcționar public în domeniul culturii la Ungheni, iar mai târziu m-am transferat la Ministerul Culturii și Turismului din Chișinău. Acum sunt directorul unui complex de restaurante din capitală, stăpâna unei agenții de organizare a evenimentelor și încerc să combin cât de bine pot muzica cu serviciul și familia.

Scriu muzică… mai mult pentru mine și mai puțin pentru alți interpreți. Până acum, am lansat un album și 2 videoclipuri. La moment, vreau să acumulez mai multă informație pentru a organiza, peste vreun an, un spectacol propriu cu muzică bună și duete cu interpreți autohtoni.

Nu-mi plac concursurile. De multe ori am făcut parte din juriu și știu cât de dureroase sunt sfârșiturile competițiilor. Sunt prea sensibilă pentru asta. Am participat la unele evenimente de peste hotare care m-au marcat și mi-au adus experiență. Nu am prieteni printre interpreți, încerc să-mi fac singură drumul în muzică. Cei de-acasă sunt cei mai devotați amici.

Imaginea unei persoane publice este foarte importantă. Atunci când apari undeva, trebuie să fii memorizat. În cazul meu, articolul care mă face deosebită este pălăria. Am aproximativ 30 în garderobă. Cea mai scumpă este una cumpărată din Franța, care costă în jur de 180 de euro.

 
image (17) image (19) image (20) image (21)

Hobby-uri…designul interior, exterior și vestimentar. Am schițat singură casa în care locuim până la cele mai mici detalii. În materie de stil vestimentar, îmi aleg singură toate ținutele de scenă și accesoriile.

Îmi place să călătoresc. Am fost în cadrul unor festivaluri internaționale în Italia, Portugalia, Grecia, Turcia, Coreea de Nord, Coreea de Sud, China, Rusia, Ucraina. Cel mai mult m-au impresionat Coreea și China. Noi știm foarte puține despre aceste țări. De exemplu, mulți spun că tot ceea ce se produce în China este necalitativ. Sunt categoric contra… ei au lucruri foarte bune.

image (15)image (10) image (12)
image (13)

Dacă ar trebui să aleg între muzică și familie, aș alege-o pe a doua. Poate că dacă nu aș fi fost atașată de familie, succesele în muzică erau mai mari.

Peste 10-15 ani mă văd în Moldova, tot în domeniul muzicii. Am avut mai multe oferte în Portugalia, Italia, Canada, dar le-am respins. Poate acolo e mai bine, dar este de datoria noastră să rămânem acasă pentru a face lucruri bune aici… în Moldova.

Text: Sorina Țurcanu

De Ziua Îndrăgostiților: ce cadou să-i faci iubitului în funcție de zodie?

Femeile care vor să-și suprindă jumătatea, dar sunt în pană de idei, pot afla ce cadouri să-i ofere iubitului în funcție de semnul său zodiacal.

separator
Berbec

Pentru bărbatul din zodia Berbec e nevoie de multă dragoste și apreciere. O cină romantică pe care să i-o prepari chiar tu, ar fi de apreciat. În plus, iubește lucrurile practice: un jurnal, un portofel, un organaizer.

Taur

Pregătește-i o cină neobișnuită, iar el o va aprecia cu siguranță!

Gemeni

Dacă ești în căutarea cadoului perfect de Sfântul Valentin pentru bărbatul din zodia Gemeni, ai putea opta pentru unul personalizat care să-i arate cât de bine îl cunoști și să-i amintească în fiecare zi de momentele petrecute împreună.

Rac

Pentru bărbatul Rac alege ceva clasic. Poate fi un articol vestimentar cu poza voastră, un ceas sau, dacă preferă bijuteriile, o brățară cu inițiala lui. Racul își adoră casă, deci este bine să-i oferi o baie caldă, urmăriți un film împreună și faceți o grămadă de fotografii.

Leu

Pentru pasionalul Leu, ai putea pregăti o supriză romantică în doi, plină de pasiune. Dă tot ce e mai bun în noaptea de Valentine`s Day. De asemenea, leii preferă să li se ofere ceea ce ei înșiși au cerut, deci nu ezita să-i pui întrebarea pentru a afla ce cadou să-i dăruiești.

Fecioara

Oferă-i un cadou intelectual sau un cadou făcut cu mâinile tale. Ei vor fi bucuroși să primească o carte sau un pulover tricotat de tine!

Balanță

Balanțele au un simț estetic dezvoltat, deci oferă-le un cadou frumos, fie o imagine sau altceva, dar cu siguranță într-un pachet elegant.

Scorpion

Scorpionul preferă petrecerile într-un club de noapte. Dacă e vorba despre un dar, atunci ar trebui să i se ofere ceva în spiritul sărbătorii: romantic, „fierbinte” și promițător.

Săgetător

Bărbatul Săgetător este unul puternic, agitat și nerăbdător să încerce experiențe și locuri noi. Îi plac la nebunie călătoriile, pe care niciodată nu le vor refuza.

Capricorn

Cadoul perfect este un picnic în natură. Cum vremea este rece, te-ai putea îndrepta către destinații exotice. Îi plac cadourile în interesul hobby-ului său sau oricare altă atenție practică care îi va demonstra că îl cunoști cu adevărat.

Vărsător

Vărsătorii preferă obiectele care le antrenează mintea, deci ai putea să ții cont de acest aspect și să alegi un calendar interactiv, un gadget nou sau chiar o carte. Ei vor accepta cu plăcere și haine elegante din ultima colecție. Dacă le vei oferi un fruct tropical deosebit, vor fi încântați de asemenea.

Pești

Peștii sunt bărbați romantici, nu foarte materialiști, motiv pentru care vor aprecia tot ce vine din partea iubitei. Un album cu amintiri sau o cutie de valori în care să păstreze obiectele semnificative ale relației voastre ar putea fi cadoul perfect. O poezie scrisă de tine, un tablou, va fi cadoul cel mai apreciat.

Zodii care nu pot înșela. Sunt partenerii ideali pentru o relație de succes și de durată

Vi se pare că loialitatea nu are nimic de a face cu astrologia? Potrivit astrologilor, nu este așa. Sunt anumite semne zodiacale care prin felul lor de a fi nu pot înșela niciodată. Acestea rămân alături, indiferent de greutăți.

Iată care sunt nativii care nu pot înșela:

Taur

Nativii Taur sunt deja celebri pentru loialitatea lor neclintită și pentru dedicarea lor în relații. Givernați de Venus, planeta dragostei și a dragostei, cei din Taur apreciază stabilitatea și securitatea în parteneriatele lor. Sunt statornici, de încredere și vor face tot posibilul pentru a-i face pe cei dragi să se simtă în siguranță și prețuiți. Odată ce un Taur se implică într-o relație, va rămâne ea pe termen lung. Loialitatea Taurului nu are limite.

Rac

Racul, un semn de apă guvernat de lună, este profund legat de emoții și familie. Loialitatea lui provine din felul lor protector de a fi. Racii sunt incredibil de devotați celor dragi și prioritizează crearea unui mediu familial iubitor și armonios. Sunt dispuși să facă sacrificii pentru a asigura fericirea și bunăstarea jumătăților lor, ceea ce îi face parteneri excepționali de loiali și grijulii.

Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute pentru atenția acordată detaliilor, dar și pentru dăruirea lor. Conduse de Mercur, planeta comunicării, Fecioarele sunt ascultătoare și comunicatoare excelente. Loialitatea lor este înrădăcinată în dorința de a crea un parteneriat perfect. Ei lucrează neobosit pentru a rezolva problemele și pentru a se asigura că relația lor funcționează impecabil. Fecioarele nu se grăbesc niciodată să renunțe la o persoană. Acești nativi cred în rezolvarea provocărilor cu dăruire și cu statornicie.

 Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru natura lor pasională, iar această intensitate se extinde la loialitatea lor în relații. Conduși atât de Marte, cât și de Pluto, Scorpionii îi protejează cu înverșunare pe cei dragi. Ei prețuiesc încrederea și profunzimea emoțională mai presus de orice altceva și sunt dispuși să-și investească toată energia în parteneriatele lor. Scorpionii nu sunt nicidecum cei care să trădeze încrederea, iar loialitatea lor este o dovadă a devotamentului lor neclintit.

Capricorn

Capricornii au un simț al responsabilității bine conturat și sunt devotați relațiile lor. Conduși de Saturn, planeta disciplinei și structurii, Capricornii au o perspectivă pe termen lung a relațiilor. Sunt parteneri foarte loiali și de încredere care cred în construirea unei baze solide pentru relația lor. Capricornii nu sunt influențați de distrageri temporare. Sunt dedicați succesului și longevității parteneriatelor lor.

sursa

Ce le enervează cel mai mult pe femei în dormitor, în afară de sforăitul bărbaților

Un obicei din dormitor al bărbaților le enervează pe femei mai mult decât sforăitul acestora. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident.

Continuare Cordelia Profit înainte să mă duc să dorm somn Uneori uneori  cruce Pietriș

Un sondaj efectuat pe un eșantion de peste 1.000 de respondenți, citat de zadovoljna.hr, a concluzionat că sforăitul este depășit de „furtul de pături”, potrivit alephnews.ro. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident. Așadar, acesta ar fi cel mai deranjant obicei inconștient în dormitor.

În același top, sforăitul se plasează pe locul al doilea, iar agitația constantă este pe locul al treilea.

Ce îi deranjează pe bărbați, în schimb, la partenerele lor? Potrivit studiului citat, ei au spus că se simt cel mai mult deranjați atunci când o femeie mănâncă în pat.

În același studiu, 17% dintre femeile căsătorite au declarat că nu au nimic împotrivă să doarmă ocazional separat de partenerul lor, deoarece se odihnesc mai bine, în timp ce doar 8% dintre bărbații căsătoriți sunt de aceeași părere.

Pentru unii, mișcarea intestinului se întâmplă ca un ceas. Dar alții care trăiesc cu sindromul intestinului iritabil, cu constipație , sindromul intestinului leneș , boala inflamatorie a intestinului sau alte afecțiuni gastro-intestinale lucrurile nu funcționează atât de ușor. Deci, de ce să nu lăsăm gravitația să-și facă treaba?

Medicii recomandă dormitul pe partea stângă noaptea pentru a preveni arsurile la stomac și pentru a permite gravitației să mute deșeurile prin colon. De asemenea este recomandată o pernă fermă între genunchi pe care să o îmbrățișați pentru a vă sprijini coloana vertebrală, potrivit healthline.com.

Un beneficiu important al dormitului pe partea stângă este sporirea sănătății creierului. În comparație cu somnul pe spate sau stomac, dormitul pe partea stângă vă ajută corpul să elimine ceea ce se numește deșeuri interstițiale din creier. Această curățare a creierului vă poate ajuta să reduceți riscul de a dezvolta Alzheimer, Parkinson și alte boli neurologice.

Franco Sanna: Acum 20 de ani aducea pastele italiene în Moldova!
Articolul anterior
Cui i-a dedicat Gheorghe Țopa hitul ”Lacrimă Amară”
Articolul următor