Răzbunări inedite după divorț!

Divorțul este o perioadă stresantă și dureroasă în viața partenerilor de cuplu, dar și momentul ideal de a te revanșa.

separator

Iată câteva idei trăsnite de răzbunare:

1. Un bărbat și-a cumpărat casă exact lângă locuința fostei soții pentru a putea expune în curte o sculptură ce îi arăta degetul mijlociu. Cei doi s-au despărțit după ce soția l-a înșelat cu un cunoscut de-al lui.

Răzbunări inedite după divorț!

2. O femeie a fost obligată de judecători să îi plătească soțului o anumită sumă drept despăgubiri, iar ea a găsit o variantă prin care să își enerveze fostul partener. Ea a folosit trei cutii de plastic pentru a pune echivalentul a 50 de dolari în monede. Pentru a îngreuna sarcina fostului soț de a folosi banii, aceasta a amestecat orez și boabe de fasole împreună cu monedele.

Răzbunări inedite după divorț!

3. În timpul căsniciei de zece ani, Dany Lariviere a tot auzit-o pe soția sa că își dorește o „piatră mare”, aluzie la un inel cu o piatră prețioasă. Dorința femeii a fost îndeplinită după divorț, când el i-a trimis cadou un bolovan de 20 de tone cu o fundiță roz. Piatra a ajuns chiar în fața casei lui Isabelle Prevost și avea și un mesaj de „La mulți ani” pe ea.
Răzbunări inedite după divorț!

4. Supărat că a fost părăsit, Randolph Smith, de 51 de ani, s-a gândit să îi dea o lecție celei care a plecat de lângă el și i-a lăsat o bombă falsă pe masa din bucătărie. Singurul care a avut de pierdut a fost el, pentru că a fost arestat.
Răzbunări inedite după divorț!

5. Un bărbat a umplut cada fostei soții cu bălegar. El a folosit un tractor pentru a transporta „îngrăşământul” până la casa fostei soții. Acesta s-a enervat după ce a primit documentele pentru divorț.
Răzbunări inedite după divorț!

6. Un fermier a folosit o mașină de tăiat pentru a împărți toate bunurile în mod egal, după cum i s-a cerut în instanță. Deși acesta ținea foarte mult la echipamentul său de grădinărit, a decis să taie pe jumătate toate bunurile proprietății.
Răzbunări inedite după divorț!

7. O femeie și-a lansat verigheta în spațiu. Aceasta a atașat inelul de o rachetă homemade și apoi a lansat-o în spațiu. Fratele actualului său soț este cel care a ajutat-o la construirea rachetei.
Răzbunări inedite după divorț!

8. Simon și Chana Taub au cheltuit sume enorme pe avocați și au stat prin tribunale ani buni din cauza că niciunul dintre ei nu vroia să renunțe la casa în care locuia. Soluția a fost dată de un judecător în 2005: cei doi urmau să stea în continuare în aceeași casă, dar au fost obligați să construiască un zid despărțitor.
Acum, ei traiesc fără probleme în aceeaşi casa, dar separaţi de zidul cu pricina. După povestea celor doi a fost creat un film, iar personaje principale au fost interpretate de Michael Douglas şi Kathleen Turner.
Răzbunări inedite după divorț!

Obţine în câţiva paşi bucle perfecte!
Articolul anterior
Președintele alături de prima doamnă, în ținute populare!
Articolul următor
Alte articole interesante