Rodica și Sorin: ”Chiar dacă sunt divergențe, nu plecăm din casă fără a ne ura o zi frumoasă.”

Doi studenți basarabeni făceau facultatea la Galați. Niște prieteni le-au făcut “lipirea”….iar de atunci au trecut 27 de ani. ”Încă suntem împreună pentru că ne iubim în fiecare zi ca și cum ar fi ultima zi.” Nu este un citat motivațional furat de pe net. Este motto-ul familiei Bălănel. Ea- o împătimită a călătoriilor, pantofilor și tango, care și-a legat viața de un gurmand, care știe să dea note mâncărurilor bune și al unui vin cu caracter. Am intrat în dormitorul lor și am reușit să scoatem cîteva “schelete” din șifonierul plin de amintiri.

separator

#stilunic – Ion Juglea:”Eu acasă am fost copilul alintat și răsfățat!”

Primul invitat bărbat din acest sezon #stilunic este actorul Ion Juglea. A venit cu drag la emisiune, ba chiar s-a lăsat prvocat de Nicoleta fără a riposta deloc. Pregătiți să criticăm, atunci când a ajuns la filmari am înțeles că acest bărbat chiar are stil și știe foarte bine să asorteze cu gust fiecare detaliu vestimentar.
Nu dă bani mulți pe haine, a fost alintatul familiei, își adoră nepoții, dar și alte detalii neștiute despre el ve-ți afla azi în această ediție.
Vizionare plăcută și noi așteptăm ideile voastre de provocări pentru invitații noștri!


*Partenerul emisiunii – Oasis
Nicoleta Adam pe Instagram
Ion Juglea pe Instagram

#usideschise Radmila Popovici: discriminare în domeniu, relația cu tata și drumul către a scrie

O discuție despre tinerețe fără bătrânețe cu o poetă autentică din Moldova. Radmila Popovici ne împărtășește secretele ei de a fi creativă și cel mai important, ne învață cum să ne împrietenim cu scrisul. Ne-am obișnuit să vânăm perfecțiunea și să ignorăm umanul. Trăim viața la repezeală fără a ne opri la prezent. Nu discutăm despre subiectele tabu, cum ar fi rolul adevărat al femeii în societate, și lăsăm feminismul să preia locul feminității. Astăzi la #usideschise, cu Aura, lăsăm viața să curgă natural la Complexul Turistic Costești.

#stilunic – Mariana Șura:”Mai bine rochii sirenă decât în așa ținută!”

Ne-a tot promis că vine la emisiunea, dar avea interpreta un scop bine determinat: să slăbească. Dacă i-a reușit vedeți în noua ediție #stilunic cu Mariana Șura și Nicoleta Adam. Are un stil care nu tare este deschisă să îl schimbe, își cunoaște atuurile și minusurile, și nu vrea să renunțe la comoditatea doar pentru a fi plăcută cuiva. Vă invităm la mult umor, lecții de stil, transformări și discuții! Să curgă comentariile, like-urile și reacțiile pozitive.

Vizionare plăcută!

Partenerii noștri
Author Dormeo
O minoră de 17 ani a fost violată de doi indivizi, cu vârste de 37 și, respectiv, 38 de ani
Articolul anterior
Love, Wine & Piano – sărbătorește un Valentine’s Day de neuitat la Château Vartely!
Articolul următor