Rodica și Sorin: ”Chiar dacă sunt divergențe, nu plecăm din casă fără a ne ura o zi frumoasă.”

Doi studenți basarabeni făceau facultatea la Galați. Niște prieteni le-au făcut “lipirea”….iar de atunci au trecut 27 de ani. ”Încă suntem împreună pentru că ne iubim în fiecare zi ca și cum ar fi ultima zi.” Nu este un citat motivațional furat de pe net. Este motto-ul familiei Bălănel. Ea- o împătimită a călătoriilor, pantofilor și tango, care și-a legat viața de un gurmand, care știe să dea note mâncărurilor bune și al unui vin cu caracter. Am intrat în dormitorul lor și am reușit să scoatem cîteva “schelete” din șifonierul plin de amintiri.

separator

CONCURS la #stilunic:”Te poți alege cu un certificat de 1000 lei”!

Salutare la o ediție mai specială #stilunic. Pentru că astăzi avem o noutate fenomenala pentru voi: Unica.md și Centrul Comercial Unic a decis să pună la cale un CONCURS.

Regulile sunt foarte simple:👇👇👇

1. Răspunde în comentarii:”Ce cumpărături faci deobicei la UNIC?”

2. Like pagina de Facebook UNIC Centru Comercial – https://www.facebook.com/UNIC.mmd

3. Like pagina de Instagram: www.instagram.com/unic.md

4. Like Unica.md – https://www.instagram.com/revistaunica.md/

Vom anunța câștigătorul pe data de 06 octombrie!💞

#stilunic cu Cătălin Lungu:”Îmi zic oamenii că ar vrea să aibă încrederea mea, să se îmbrace ca mine”

Cătălin Lungu, alias Zero Doi este invitatul de astăzi al emisiunii #stilunic. Deși nu este un amator al shoppingului, a acceptat invitația Nicoletei Adam de a fi prezent la emisiune și a încerca câteva stiluri de ținute. Și dacă tot l-am prins la UNIC, i-am dat și câteva provocări să încerce. Cum s-a descurcat și cât de deschis a fost – vedeți în ediția de astăzi #stilunic!

Noutate în Moldova! A fost deschis primul magazin cu detergenţi la kilogram

Luând în considerare că în ultima perioadă tot mai multe persoane se străduie să reducă consumul de plastic inutil, să reutilizeze recipientele și să folosească produse cât mai calitative dar la un preț atractiv: în Chișinău a fost deschis primul magazin atipic. Este unul mai deosebit și care a căpătat o încredere în rândul multora datorită faptului că poți găsi produse de curăţenie în sistem vrac și mai și ești încurajat să îți aduci propriile recipiente. Este un concept răspândit din Italia, de unde a și venit idee de a deschide așa magazin. În reportaj poți vedea varietatea de produse și plusul de ce să ajungi la ei!

Partenerii noștri
Author Dormeo
O minoră de 17 ani a fost violată de doi indivizi, cu vârste de 37 și, respectiv, 38 de ani
Articolul anterior
Love, Wine & Piano – sărbătorește un Valentine’s Day de neuitat la Château Vartely!
Articolul următor