Love, Wine & Piano – sărbătorește un Valentine’s Day de neuitat la Château Vartely!

Februarie a sosit, dragostea plutește în aer, iar îndrăgostiții așteaptă nerăbdători ziua de 14 februarie. Valentine’s Day a intrat în viața noastră la fel precum dragostea – pe neprins de veste, dar atât de intensă.

separator

Abia scăpați din agitația sărbătorilor de iarnă, îndrăgostiții sunt deja în căutarea celor mai romantice modalități de a-și mărturisi unul altuia iubirea. Și pentru că orice ,,TE IUBESC” sună de mii de ori mai cuceritor dacă este acompaniat de muzică și vin, Château Vartely, invită toți îndrăgostiții să petreacă o seară de neuitat la vinărie.

Love, Wine & Piano – este tot ce își pot dori două inimi gemene!

Cei care vor să își surprindă jumătatea cu o cină la Château Vartely vor fi alintați cu un meniu special, inspirat și condimentat cu multă, multă dragoste, vor savura cel mai afrodisiac vin din colecție și iși vor delecta auzul cu cele mai melodioase note de pian de la Moldo Crescendo.

În program:

• Welcome drink la intrare – un pahar de spumant
• Meniu special pregătit și servit cu dragoste 🍴
• O sticlă de vin Rosé pentru fiecare cuplu 🍷
• Recital Trio Moldo Crescendo 🎼
• DJ August 🎧

Iar dacă vreți să vă declarați dragostea până în zori, după cină, puteți profita de oferta hotelului de lângă vinărie și să alegeți să vă petreceți noaptea în intimitatea oferită de cele trei vile puse la dispoziție. Vă veți trezi și mai îndrăgostiți și veți întâmpina dimineața cu un mic dejun gustos și romantic.

▪ Preț pentru cină – 800 lei persoană.
▪ Copii până la 7 ani – meniu special 300 lei.
▪ Copii 7-16 ani – 40 % reducere din prețul pentru adulți.
▪ Preț pentru cină + hotel cu mic dejun inclus – 150€ per cuplu 💑

Biletele pot fi procurate aici:
• Chișinău, str. Puskin 4.
• Complex turistic Château Vartely, or. Orhei, str. Eliberării, 170/B sau pe
• iticket.md

Pentru detalii și rezervări sunați la numărul de telefon: +373 685 00 555 sau expediați un mesaj către reception@vartely.md.

O femeie din Tiraspol a trăit clipe de coșmar când a găsit cadavrul unui necunoscut în apartamentul fiului

O femeie a găsit cadavrul unui necunoscut în locuința feciorului. S-a întâmplat la Tiraspol, forțele de ordine fiind alertate pe 1 decembrie.

Identitatea persoanei decedate, precum și informațiile despre suspect, au fost stabilite ulterior de anchetatori. Drept urmare, un prieten al proprietarului locuinței a fost reținut.

Într-una din zilele în care stăpânul imobilului a lipsit, amicul lui a invitat persoana în casă. Între cei doi s-a iscat o ceartă, iar drept urmare bănuitul ar lovit victima de mai multe ori în regiunea capului, apoi a părăsit locuința.

Autopsia a stabilit că victima a decedat din cauza rănilor suportate. Suspectul, în vârstă de 51 de ani, a fost anterior condamnat de mai multe ori. Actualmente, acesta se află în arest, scrie realitatea.md.

Un tânăr s-a dat drept femeie și a intrat în în discuție online cu un bărbat, pe care uterior l-a șantajat

Un tânăr de 24 de ani, originar din Dondușeni, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de șantaj.

Acesta, prin intermediul unui cont fals de pe o rețea de socializare, dându-se drept femeie, a intrat în discuție cu un bărbat de 55 de ani. După o săptămână de discuție, suspectul l-a convins pe interlocutor să-i expedieze imagini intime cu el.

Ulterior, l-a amenințat că va face publice pozele dacă nu-i achită 300 de euro.

Atunci suspectul s-a întâlnit cu victima și a primit prima tranșă de 100 de euro.
La sfârșitul lunii noiembrie victima a sesizat polițiștii. Suspectul a fost reținut în flagrant în timp ce primea a doua tranșă.

Pentru fapta comisă el riscă închisoare de la 7 la 10 ani cu amendă de la 92 500 la 117 500 de lei.

Accident grav în nordul țării! A fost implicat un microbuz cu pasageri

Astăzi dimineață, pe traseul Bălți-Rîbnița, în apropiere de localitatea Gura Căinarului din raionul Florești, a avut loc un accident rutier soldat cu mai multe persoane traumatizate.

La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că, șoferul unui Volkswagen, cu vârsta de 63 de ani, nu s-a asigurat și a ieșit la depășire, iar din cauza vizibilității reduse nu a putut reveni pe bandă, tamponându-se frontal cu un microbuz de marca Mercedes, care se deplasa regulamentar pe banda de sens opus, fiind condus de un bărbat de 64 de ani.

Microbuzul implicat în accident avea ca pasageri mai multe persoane, angajate ale unei întreprinderi din Bălți.

În urma impactului, 5 persoane din microbuz, printre care și șoferul, dar și conducătorul Volkswagen-ului, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul raional Florești.

În context, Poliția vă reamintește că din cauza ceții dense se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri din țară, nivelul de vizibilitate fiind foarte redus, fapt care duce la riscul producerii de accidente rutiere.

Rodica și Sorin: ”Chiar dacă sunt divergențe, nu plecăm din casă fără a ne ura o zi frumoasă.”
Articolul anterior
Zeci de elevi au ajuns la spital cu arsuri la ochi, după ce au fost expuși la o lampă cu ultraviolete
Articolul următor