25 de lucruri uimitoare despre fiecare dintre noi

Pătrunde în incredibilul univers uman și descoperă 25 de lucruri uimitoare despre fiecare dintre noi!

separator

 1. Emoțiile noastre nu ne afectează modul în care comunicăm. În schimb, modul în care comunicăm ne afectează starea de spirit.
 2. Orice relație de prietenie născuta între 16 și 28 de ani are toate șansele să devină strânsă și de lungă durată.
 3. Femeile preferă în general bărbații cu voci puternice și putin răgușite pentru că par încrezatori în ei, dar deloc agresivi.
 4. Oamenii care ne pot da cele mai bune sfaturi sunt cei care au cele mai multe probleme.
 5. Cu cât un om este mai inteligent, cu atât mai repede gândește și cu atât mai urât este scrisul lui.
 6. Caracterul oamenilor poate fi ușor intuit după modul în care aceștia se poartă cu personalul din restaurante.
 7. Barbații nu sunt mai amuzanți decât femeile: ei doar fac mai multe glume fără a le păsa dacă glumele lor sunt gustate sau nu de cei din jur.
 8. Femeile au de două ori mai mulți receptori pentru durere în corpul lor decât barbații, însă au o toleranță mai mare la durere decât ei.
 9. Ascultarea de muzică cu frecvență înaltă ne ajută să ne simțim calmi, relaxați și fericiți.
 10. Persoanele care au un puternic sentiment de vinovăție sunt mai bune la înțelegerea gândurilor și sentimentelor celor din jur.
 11. Dacă gândurile nu te lasă să adormi noaptea, ridică-te din pat și scrie-le pe o foaie de hârtie. În felul acesta te vei elibera de ele și vei adormi cu ușurință.
 12. Mesajele de ”Bună dimineața” și ”Bună seara” activează acea parte a creierului responsabilă de fericirea noastră.
 13. Facând lucruri care te sperie te vei simți mai fericit.
 14. O femeie poate păstra un secret timp de 47 de ore și 15 minute.
 15. Oamenii care încearcă să mulțumească pe toată lumea, sfârșesc prin a se simți ei înșiși singuri.
 16. Cu cât suntem mai fericiți cu atât avem nevoie de mai puțin somn.
 17. Dacă strângi în mână, mana cuiva drag, vei simți durerea mai puțin acut și te vei simți mai puțin îngrijorat.
 18. Persoanele inteligente tind să aibă mai puțini prieteni decât media. Asta pentru că, cu cât suntem mai inteligenți, cu atât mai selectivi devenim ân alegerea prietenilor.
 19. Femeile care au mai mulți prieteni de sex masculin au o stare de spirit mai bună, decât femeile cu multe prietene de același sex.
 20. Căsătorindu-te cu cel mai bun prieten, elimini șansele de divorț cu 70% și ai mai multe șanse ca relația voastră să dureze o viață.
 21. Persoanele care vorbesc în paralel doua limbi, pot să își schimbe inconștient personalitatea, atunci când trec de la o limbă la alta.
 22. Să fii singur pentru o perioadă mai lungă de timp este la fel de dăunător pentru sănătate ca și fumatul a 15 țigări pe zi.
 23. Călătoriile stimulează sănătatea creierului, scăzând de asemenea riscul de a suferi de atac de cord sau depresie.
 24. Oamenii arată mult mai atractiv atunci când vorbesc despre lucrurile care le plac cu adevărat.
 25. Când două persoane stau de vorbă și una dintre ele își depărtează picioarele sau își îndreaptă un picior spre exterior, înseamnă că nu este de acord cu ideile interlocutorului și vrea să plece.

Sursa

Noutate în Moldova! A fost deschis primul magazin cu detergenţi la kilogram

Luând în considerare că în ultima perioadă tot mai multe persoane se străduie să reducă consumul de plastic inutil, să reutilizeze recipientele și să folosească produse cât mai calitative dar la un preț atractiv: în Chișinău a fost deschis primul magazin atipic. Este unul mai deosebit și care a căpătat o încredere în rândul multora datorită faptului că poți găsi produse de curăţenie în sistem vrac și mai și ești încurajat să îți aduci propriile recipiente. Este un concept răspândit din Italia, de unde a și venit idee de a deschide așa magazin. În reportaj poți vedea varietatea de produse și plusul de ce să ajungi la ei!

Viața de cuplu are 7 etape: „Dacă am fi știut cu toții de ele, divorțuri ar fi fost cu 80% mai puține”

Ne alegem singuri soțul sau soția. Însă pentru a avea parte de o adevărată dragoste, trebuie să ne cunoaștem reciproc, să ne împrietenim și abia după asta să ne iubim. Unii consideră că soții se iubesc doar la începutul relației. Ulterior ochelarii roz sunt dați jos și aceștia se confruntă cu primele provocări și probleme de familie. Și de foarte multe ori așa se întâmplă că anume atunci dragostea dispare, scrie pe www.fasingur.ro.

Fidelitatea și răbdarea sunt cele mai mari virtuți ale iubirii. Dacă considerați că iubirea voastră a luat sfârșit, atunci trebuie să știți că ea nici măcar nu a început.

1. Etapa buchetelor de flori și a bomboanelor de ciocolată

Această etapă durează în jur de 18 luni. Atunci când bărbații și femeile să îndrăgostesc, câțiva hormoni specifici se activează și îi fac pe parteneri să vadă lumea în culori aprinse. La această etapă partenerii sunt vrăjiți reciproc. Ei se află într-o stare asemănătoare cu a persoanelor care folosesc droguri. Nici într-un caz în această perioadă nu trebuie luate decizii importante, pentru că în scurt timp ”hormonul dragostei” nu va mai funcționa și lucrurile vor părea așa cum sunt ele în realitate.

2. Etapa de saturație

La această etapă începi să privești relația voastră cu capul lucid. Multe sentimente dispar, în schimb te deprinzi să fii alături de perechea ta. Drept urmare comportamentul tău se schimbă și te simți mult mai liber în apropierea ei/lui.

3. Etapa de respingere

Asta se întâmplă cu toți. Încep să apar certuri și se fac vizibile anumite trăsături negative de caracter. La această etapă crezi că cel mai simplu este să vă despărțiți sau divorțați. Însă după ce faci asta începi altă relație și iarăși intervin etapele 1 și 2 după care din nou 3 și acest cerc vicios poate continua până la nesfârșit.

4. Etapa răbdării

Dacă iubiții au trecut cu bine de etapa de respingere, ei au devenit automat mai înțelepți. Cercurile nu mai sunt la fel de dramatice și ambii înțeleg că deși certurile apar și dispar, relația trebuie să continue. Ambii știu că este nevoie pur și simplu de răbdare.

5. Etapa respectului

Este prima etapă a iubirii veritabile, pentru că până acum iubire ca atare nu a fost. Partenerii încep să-și conștientizeze obligațiile, gândindu-se nu la ceea ce vor pentru sine, ci la ceea ce pot face pentru persoana dragă.

6. Etapa prieteniei

Acum partenerii au devenit persoane foarte apropiate. Ei au încredere unul în altul sută la sută, asemenea unor prieteni. Iar prietenia deschide calea spre adevărata dragoste.

7. Etapa iubirii veritabile

Pentru a ajunge aici este nevoie de făcut o cale foarte grea, pline de dificultăți și provocări. Iubirea nu este ceva cade ca din cer cum cred unii. Iubirea apare doar atunci când omul devine matur în interior, încetează să mai fie egoist și respinge preconcepțiile.

Milioane de oameni fac o greșeală mare. Ce să nu faci niciodată imediat după sex

Ceea ce fac toți după o partidă de amor este la fel de important ca ceea ce se face înainte de ea sau în timpul ei. În general, este bine de luat în seamă lucrurile care îl deranjează sau îl face să sufere pe cel pe care nu am vrea decât să îl vedem fericit.

Aşadar, când vrei să te bucuri de tot ce implică sexul, NU te ridica imediat şi NU te îndrepta în goana luminii spre baie unde să îţi faci igiena imperios necesară.

Ai face bine dacă l-ai flata (ai flata-o) în continuare, i-ai atinge corpul, i-ai atinge părul în timp ce ai mai sta la poveşti cu el/ea sau dacă, pur şi simplu, i-ai respira în piept în timp ce vă ţineţi în braţe.

Dacă te-ai ridica imediat de lângă el, e acelaşi lucru cu a-i spune că vrei să scapi de orice urmă ți-a lăsat-o pe corp – o ofensă greu de descris.

Nu te lăsa pradă unei discuţii telefonice lungi (indiferent cine e sau ce importanţă are persoana care se află de partea cealaltă a firului) – deconectarea bruscă de partener şi atenţia îndreptată către altceva, care nu are nicio legătură cu el, trădează în primul rând superficialitatea sentimentelor sau chiar superficialitatea ta în general, ca om.

Deşi este foarte indicat să discutaţi după terminarea partidei de sex, e bine să îţi cerni cu atenţie subiectele alese – cele mai constructive sunt cele care vă ajută să vă descoperiţi unul în faţa celuilalt şi cele care vă ajută să vă apreciaţi unul pe celălalt şi mai mult.

E frumos şi sănătos să precizaţi, mai în glumă sau mai în serios, ce v-a plăcut, ce v-a făcut să vă depăşiţi limitele, ce v-a intimidat în sens pozitiv.

În acelaşi timp, nu e bine nici să cazi într-o euforie copilărească ca şi cum ai fi câştigat o mare victorie.

Nu vă certaţi, chiar dacă se ivesc motive faceţi orice ca să schimbaţi subiectul sau să îl amânaţi pentru mai târziu pentru că o ceartă în astfel de situaţii va face să dispară tot farmecul partidei de sex şi, în contextul dezamăgirii resimţită multiplicat, a deznădejdii că nimic din ce e frumos nu rezistă, veţi duce relaţia pe un teren extrem de alunecos şi, implicit, primejdios.

sursa: www.realitatea.net

Vrei să ai un ten ca de bebeluș? Încearcă această mască
Articolul anterior
Cum să reglezi un dezechilibru hormonal în mod natural
Articolul următor