6 secrete sexuale pe care le ascunde partenerul tău!

În multe cupluri, bărbaţii preferă să-şi păstreze fanteziile sexuale pentru ei înşişi. Acest lucru, în cele mai dese cazuri, duce la răcirea vieţii intime . O dată ce aceste fantezii nu sunt discutate în cuplu, viaţa ta sexuală are puţine şanse să se îmbunătăţească.

separator

Află care sunt cele 6 secrete pe care ar fi bine să le ştii despre partenerul tău, pentru a te bucura de o viaţă sexuală împlinită.

1. Bărbaţii se topesc după femeile care îşi iubesc corpul

Ajunge să-ţi scoţi în evidenţă complexele. Bărbaţii urăsc când o femeie în pat se plânge că e grasă sau slabă, că e prea perfectă sau plină de celulită. Acest lucru îl face să nu te mai dorească atât de tare şi rupe acea magie care se formase între voi în timpul preludiului. Chiar dacă ai complexe, învaţă să fii cât mai naturală cu el… şi încearcă să rezolvi aceaste probleme după momentele fierbinţi.

2. Masculilor le place sexul dur

Cu siguranţă şi iubitul tău se numără printre bărbaţii, care îi place uneori să facă şi un sex mai dur. S-ar putea ca tu să nu fii amatoare acestor aventuri sălbatice. Dar cu toate acestea ar fi bine, să-i mai faci uneori pe plac partenerului tău. Mulţi bărbaţi adoră în timpul actului sexual să fie traşi de păr, pălmuiţi peste fund sau muşcaţi pe corp. Aceste scene dure, îi fac pe bărbaţi să se excite la maxim şi să te dorească mai tare.

3. Se îngrijorează dacă penisul lui este prea mic

Indiferent cât de mare sau mic este, de cele mai multe ori bărbaţii se întrebă dacă penisul său e suficient de mare încât să-şi satisfacă partenera. Chiar dacă eşti mulţumită sau nu, încearcă mereu să-l convingi, că pentru tine acest lucru nu e atât de important. Fă în aşa fel, încât să creadă că penisul lui este cel mai mare, pe care l-ai văzut vreodată şi asigură-te că îi spui destul de des cât de minunat este în pat şi cât de bine te simţi cu el.

4. Majoritatea bărbaţilor ar încerca măcar o dată sexul anal

Chiar dacă viaţa voastră sexuală include tot meniul, mereu se găseşte încă un desert pe care neapărat vrei să-l guşti. Mulţi dintre bărbaţi vor măcar o dată în viaţă să încerce sexul anal. Alegerea deja îţi aparţine. Dacă nu eşti adepta unor astfel de extremităţi, spune-i, căci cu siguranţă nu te va impune să faci acest lucru, doar de dragul plăceri sale. Cu toate acestea, dacă vine acea zi în care vrei ceva nou, ceva diferit, propune-i această idee partenerului tău, căci cu siguranţă va fi cel mai încântat.

5. Adoră să-i faci complimente

Îmbrăcat frumos, aranjat, cu pantofii curaţi şi unghiile îngrijite, aşa ne dorim să arate fiecare bărbat, atunci când ieşim cu el la o întâlnire. Dar nu uita că şi ei depun efort atunci când vine vorba de aranjare. Apreaciază acest lucru şi fă-i şi tu cât mai multe complimente. Bărbaţii adoră când se simt apreciaţi şi complimentaţi pentru imaginea lor.

6. Are nevoie să ştie că îl doreşti

Învaţă să-i spui mai des iubitului tău cât de mult îl doreşti, dacă cu siguranţă simţi acest lucru. Nu aştepta să vină seară pentru ai face acestă declaraţie. Poţi să-i spui acest lucru fie în pauza de masă, fie într-un sms sau chiar la ureche, atunci când sunteţi într-un loc public. Încearcă să fii cât mai originală cu partenerul tău şi impresionează-l cu ceva plăcut, de fiecare dată când ai ocazia.

Care orgasm este mai lung: al bărbaţilor sau al femeilor?

Sexualitatea este parte importantă din viaţa oamenilor sau ar trebui să fie. Viaţa sexuală regulată are şi numeroase beneficii asupra sănătăţii fizice şi psihice.

Cercetătorii explică: Ce se întâmplă în organism în timpul orgasmului -  Exquis

Orgasmul este un moment de eliberare, care duce la un sentiment de plăcere intensă în timpul actului sexual. Produce efecte plăcute în corp, care pot dura câteva secunde. La bărbați, orgasmul este, de obicei, urmat de ejaculare. La femei, această plăcere supremă poate induce contracții repetate ale vaginului, care oferă o senzație de extaz.

Potrivit Alain Heril, sexolog, această stare de liniște care apare după orgasm este corelată cu hormonii. În timpul orgasmului, creierul produce hormoni, dopamină, oxitocină și adrenalină, lucru care induce senzaţii şi plăcere intense.

Însă există diferenţe între bărbaţi şi femei când vine vorba despre orgasm. Plăcerea sexuală a bărbaţilor este considerată “mecanică”, iar ei ajung mai repede la orgasm decât femeile, se ştie. Se consideră că orgasmul masculin este corelat cu creierul reptilian sau primitiv. Aceasta înseamnă că sub efectul stimulării erotice și în timpul intensificării orgasmului, bărbaţii intră într-o fază care generează ejaculare. Urmează etapa refractară, care îl obligă să ia o pauză mai mult sau mai puțin lungă.

În cazul femeilor, creierul limbic sau emoţional controlează plăcerea sexuală. Emoțiile, gândurile, mediul, sentimentele și fanteziile sunt elemente-cheie în apariţia orgasmului la femei. Chiar şi în momentele de dinaintea orgasmului, femeia poate fi perturbată de un zgomot, de o imagine sau de un gând, care o pot împiedica să ajungă la orgasm. Cu cât o femeie are o relaţie mai armonioasă cu partenerul, cu atât are şanse mai mari să ajungă la orgasm.

Totuşi, cine are un orgasm mai lung?

Într-un videoclip publicat pe canalul de Youtube Asap SCIENCE, Mitchell Moffit și omul de știință Gregory Brown au încercat să obţină un răspuns la această întrebare.

Ei au descoperit că mai mulți factori ar putea influența gradul de plăcere resimțit de bărbați și femei. Femeile s-ar bucura de orgasme mai lungi, care durează aproximativ 20 de secunde sau mai mult, în timp ce plăcerea masculină ar dura doar 3-10 secunde. Cu toate acestea, studiile arată că bărbații pot ajunge cu ușurință la orgasm, 95% dintre ei atingând punctul suprem în timpul sexului. În cazul femeilor, 69% dintre ele ajung la orgasm în timpul unui contact sexual.

sursa

Vrei să o ceri în căsătorie de Valentine’s Day? Află cum să o faci mai bine!

Dacă ți-ai propus să îți ceri iubita în căsătorie chiar de Valentine’s Day, pentru început, descoperă ce detalii îți garantează un „DA‟ hotărât! 

Fancy Quad City Restaurants Perfect For Valentine's Day

Poate că ai ales deja inelul, te-ai gândit la buchetul de flori pe care i-l vei oferi și ai organizat cina romantică la care veți participa. Și dacă intenționezi să o ceri la masă, s-ar putea să te întrebi, când este mai bine să o faci, înainte sau după cină? Poate că acesta este cel mai important aspect al propunerii…

Cererea în căsătorie – înainte sau după cină? 

Un lucru este cert: cererea în căsătorie trebuie să fie punctul culminant al serii, însă nu există o regulă fixă care să spună dacă este bine să o ceri înainte sau după cină. În schimb, avem o listă cu argumente pro și contra pentru fiecare situație. 

Vei fi avantajat dacă o vei cere înainte de cină, deoarece scapi de stres, însă s-ar putea să nu mai fiți tentați să serviți preparatele alese, din cauza emoțiilor. De asemenea, dacă reacția partenerei nu va fi cea dorită, va trebui să participi la o cină incomodă. Dacă alegi să o ceri după cină, ai mai mult timp la dispoziție pentru ajutări (să presupunem că fotograful întârzie), însă și nivelul tău de anxietate poate să crească.

Specialistul în organizari de nunți, Donnie Brown, spune că este ideal ca bărbatul să se așeze pe genunchi, înainte de a servi desertul. Ea nu recomandă ideea de a pune inelul în șampanie sau în prăjitură, deoarece există riscul de sufocare. 

De asemenea, specialistul punctează că este bine să alegi un loc unde să fiți doar voi doi, pentru a vă putea bucura de moment. Oricât de tentant ar fi, evită să o ceri la un alt eveniment mare, cum ar fi nunta unui frate sau o reuniune de familie! Nici farsele nu se mai poartă, deoarece o pot pune pe parteneră într-o ipostază neplăcută. 

sursa

Un expert în limbajul corpului explică cum să îți dai seama dacă o persoană te place sau nu la o întâlnire

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Dacă o persoană mută un obiect, cum ar fi un meniu, în fața ei pentru a crea o barieră, atunci este un semn că nu este interesată de tine. Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent.

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva „fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Adrianne Carter, în vârstă de 53 de ani, a declarat că o persoană care se întâlnește cu tine poate arăta că nu este interesată de tine – sau că se poate răzgândi – încrucișând brațele sau păstrând o distanță între voi doi.

Ea a afirmat chiar că ar putea muta un obiect, cum ar fi un meniu, în fața lor pentru a crea o barieră în cazul în care nu sunt interesați. Adrianne a spus că o întâlnire ar putea merge bine și este posibil să te placă dacă păstrează contactul vizual, se apleacă spre tine, își ridică sprâncenele sau își suflecă mânecile. Expertul, din Lichfield, Staffordshire, a spus că atunci când cineva se apropie de tine, în general, înseamnă că întâlnirea merge bine.

Ea a spus: „Atunci când o persoană care nu place pe cineva sau este dezgustată – vei vedea că își strâmbă nasul de dispreț. Vor fi o mulțime de expresii de acest gen, dacă veți căuta semne, le veți găsi. Când suntem interesați de cineva, ne aplecăm. Dacă cineva nu te place, este mai probabil să facă mai mult spațiu între tine și el. De asemenea, folosește-l ca pe un avertisment din partea corpului.”

Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent. Adrianne a spus că menținerea unui contact vizual de durată este important. Expertul a spus că unele persoane fac peacocking”, în care cineva poartă sau face ceva pentru a se face remarcat sau pentru a încerca să atragă atenția.

Adrianne a spus: Momentul în care oamenii încep să se joace cu părul lor, concentrându-și atenția asupra lui. De fapt, ei încearcă să vă atragă atenția, dacă se agită sau se joacă cu părul lor, acesta fiind un semn că vor să arate bine pentru dvs și vor să îi observați. Când unii bărbați își suflecă mânecile, vrea să îi vezi antebrațele pentru a le vedea puterea. Dacă își suflecă mânecile, este interesat și gata de acțiune.”

Adrianne a mai spus că unii oameni vor ridica bariere – fie că își vor încrucișa brațele, fie că vor pune obiecte în fața lor.

Dacă sunteți la o întâlnire, s-ar putea să mute ceva în fața lor sau, nu-mi place să spun asta, să-și încrucișeze brațele, dar unii oameni o fac pentru confort”, a adăugat ea. Adrianne a menționat că o persoană poate, de asemenea, să-și ridice sprâncenele dacă este interesată de tine. Acesta poate fi un semn foarte revelator”, deoarece înseamnă că persoana este mai mult decât interesată.

Arianne a continuat: Arcuirea sprâncenelor nu este doar pentru întâlniri – o vei vedea pe tot parcursul vieții tale. Dacă cineva este interesat de ceea ce ai de spus, va strâmba adesea o sprânceană cu un mic zâmbet.”

Cele mai utile sfaturi ale lui Adrianne care arată că cineva este interesat de tine: aplecarea în față, un anumit contact vizual, o sclipire în ochi, o privire specială, suflecarea mânecilor, dezvăluirea gâtului.

sursa

Şi-au spus ,,Da’’! Cum arată cei mai în vârstă miri din lume
Articolul anterior
Nicole Scherzinger timp de 8 ani a trăit o adevărată dramă
Articolul următor